Impresivna zarada

Ona je najisplativija filmska zvijezda i vodeća glumica generacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa glumica laskavu titulu osvojila je drugu godinu zaredom. Ono što je šokiralo jest to da su iz popisa ispali Angelina Jolie i Brad Pitt.

Američka glumica Jennifer Lawrence drugu godinu zaredom proglašena je 'najisplativijom filmskom zvijezdom', Angelina Jolie i Brad Pitt ispali su s popisa prvih deset, a zvijezda 'Jurskog svijeta' Chris Pratt na istoj se ljestvici popeo za 57 mjesta.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Urednici internetske stranice za kulturu i zabavu Vulture.com. dvadesetpetogodišnju glumicu, dobitnicu Oscara za film 'U dobru i zlu' u kojoj joj je partner bio Bradley Cooper i zvijezdu serijala 'Igre gladi' smatraju 'vodećom glumicom generacije'.

Najmanje vjerojatan par na svijetu, ali nešto se tu ipak 'kuha'

Po časopisu Forbesu, sa zaradom od oko 52 milijuna dolara bez poreza u posljednjih dvanaest mjeseci, Lawrence je i najbolje plaćena glumica. Vulture.com. je izbor napravio uzimajući u obzir čimbenike poput popularnosti, zastupljenosti imena na Twitteru, ocjena kritičara i broja nominacija za Oscare.

Robert Downey Jr. i Leonardo DiCaprio zauzeli su drugo i treće mjesto, kao i prošle godine.

Prema istinitoj priči: Žena koja je osnovala carstvo vrijedno milijarde dolara

Angelina Jolie je sa šestog mjesta u 2014. pala na 17. mjesto, no na vrhu je popisa javnih osoba 'o kojima se u društvenim medijima najviše govori'. Njezin suprug Brad PItt s devetog je mjesta pao na 16.
Zvijezda filma 'Jurski svijet' Christ Pratt meteorskom se brzinom popeo za 57 mjesta zauzevši jedanaesto. Na vrhu je popisa najsimpatičnijih filmskih zvijezda.

Glumac, redatelj, producent i Oscarovac Ben Affleck, glumac Joaquin Phoenix i komičarka Amy Schumer, na popisu su najcjenjenijih kada je u pitanju mišljenje kritičara. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene