Joy

Prema istinitoj priči: Žena koja je osnovala carstvo vrijedno milijarde dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proslavljeni redatelj David O. Rusell (U dobru i u zlu, Američki varalice) ponovo se ujedinjuje sa oskarovkom Jennifer Lawrence u biografskoj komediji JOY.

Inspiriran istinitom pričom, novi film JOY donosi prikaz emotivnog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj - usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Nema više skrivanja! Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

INTERVJU Žena koja je zavela Bonda osvaja i kao prljavica bez šminke

Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivač carstva vrijednog milijarde dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji. Uz Jennifer Lawrence (koju ćemo uskoro gledati u spektakularnoj završnici franšize Igre Gladi), glavnu ulogu tumači i miljenik ženske publike, Bradley Cooper.

JOY je već četvrti filmski projekt u kojemu ovo dvoje poznatih glumaca zajedno glume (prethodno su surađivali na filmovima Serena, U dobru i u zlu i Američki varalice). U filmu se pojavljuje i dvostruki oskarovac Robert DeNiro te Virginia Madsen.

Ova neobična istinita priča stiže stiže u kina u veljači 2016. a do tada pogledajte prvi trailer.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene