Mama zna najbolje

Najmanje vjerojatan par na svijetu, ali nešto se tu ipak 'kuha'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada mama odluči uzeti stvar u svoje ruke onda znate da je vrag odnio šalu.

Kris Jenner ima novu životnu, misiju koja zvuči vrlo nemoguće, ali čini se da ona stara ipak vrijedi, gdje ima dima, ima i vatre.

Pogledaj i ovo Kris Jenner i Corey Gamble (Foto: Getty Images) Nova drama! Dok 63-godišnja Kriss Jenner uživa u ljubavi s 25 godina mlađim dečkom, članovi njezine obitelji lude

Ma koliko nam to nemoguće zvučalo, Kris je odlučila spojiti svog jedinog sina Roba, ni manje, ni više, nego sa slavnom glumicom Jennifer Lawrence. Priznajte da ih nije baš najjednostavnije zamisliti zajedno.

Dugo je bio miljenik žena i lice s naslovnice: 'Sve je počelo s ovim frapeom'

Kako javljaju izvori bliski akterima ove priče, čini se da stvari ipak izgledaju povoljno. Jennifer se upoznala s Robom i navodno se dobro slažu. Imaju vrlo sličan smisao za humor, a to je super za početak. Ipak, Rob je navodno izjavio kako nije spreman za vezu i izlazak u javnost jer želi izgubi još kila i njegova borba s debljinom i dalje traje.

Nitko nije ovo očekivao – uhvaćene u nezgodnom trenutku!

Sada je puno jasnije zašto se Kris pojavila na rođendanskoj zabavi mlade Jenn, mamager uvijek ima zadnje namjere pa je tako bilo i ovog puta. Ali, ako Ron i Jenn kojim slučajem i zapale vatricu, nitko neće imati ništa protiv, mladi su i slobodni, pa nek uživaju u životu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene