450344
450344
450344
450344
450344

SKANDAL SE NASTAVIO Houdek dobio odgovor nakon 'mučenja'

  • , 15.09.2016., 20:26
  • Autor:
  • komentara

Jacques Houdek javno se požalio obožavateljima da je prošao kroz pravo mučenje nakon leta njihovim avionom.

 
 
 
 
Jacques Houdek (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)
Jacques Houdek (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)

Jacques Houdek obrušio se na hrvatsku aviokompaniju nakon 'strašnog iskustva' leta njihovim avionom. Naime, sa suprugom je putovao u Rim i Vatikan, a putovanje mu je ostavilo gorak okus u ustima. Nakon što se u dugačkom statusu na Facebooku požalio obožavateljima i prijateljima, zaključio je da je mala vjerojatnost da ikad više putuje njihovim letovima.

Jacques Houdek, Avion (FOTO: Pixell)

Nakon svega, iz aviokompanije odgovorili su mu na isti način, putem Facebooka. 'Shvaćamo kako ta procedura može inkomodirati putnike, ali međunarodne sigurnosne procedure moramo poštivati', napisali su između ostalog. Odgovor je dobio nedavno, no na njega još uvijek nije reagirao. Budući da je napisao da ga odgovor čak i ne zanima, vjerojatno će sve ostati na njihovoj isprici.

OVDJE poslušajte kako svjetska pjevačica pjeva na bosanskom.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se