450404
450404
450404
450404
450404

PJEVA NA BOSANSKOM Slavna pjevačica oduševila internet

  • , 16.09.2016., 15:43
  • Autor:
  • komentara

Na inicijativu slavne pjevačice nastao je ovaj duet koji će u Bosni i Hercegovini zasigurno još dugo pamtiti.

 
 
 
 
Joss Stone i Deen (FOTO: Facebook)
Joss Stone i Deen (FOTO: Facebook)

Iza nje je svjetska karijera, a mnogi ju smatraju najboljom britanskom pjevačicom. No unatoč svom uspjehu, Joss Stone još je jednom dokazala je sasvim obična djevojka.

Slavna pjevačica sinoć je održala koncert u Sarajevu, gradu u kojem boravi već nekoliko dana, a kao pravi domaćin iskazao se bosanski pjevač Fuad Backović Deen koji je simpatičnoj Joss pokazivao najljepše strane svog grada. Obilazak grada uz poznatog bosanskog pjevača mladu Joss je oduševio, a ona mu se odlučila odužiti na zaista poseban način.

Joss Stone i Deen (FOTO: Facebook)

Na njenu inicijativu zajedno su otpjevali pjesmu 'Ljubav je' s kojom je Deen ove godine branio boje BiH na Eurosongu.

-Jedno prekrasno iskustvo i potpuno nenadano novo prijateljstvo da djevojkom koja me je potpuno osvojila svojom jednostavnošću i predivnom energijom. Dostojna je svih muzičkih nagrada koje je osvojila u svojoj brilijantnoj karijeri- napisao je Deen na svom Facebooku ne skrivajući sreću zbog prilike koja mu se pružila.

Inače, na sceni Narodnog pozorišta u Sarajevu prije koncerta britanske kantautorice nastupio je Deen koji je izveo nekoliko svojih hitova u akustičnoj verziji.
 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se