Viralni hit u BiH

PJEVA NA BOSANSKOM Slavna pjevačica oduševila internet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na inicijativu slavne pjevačice nastao je ovaj duet koji će u Bosni i Hercegovini zasigurno još dugo pamtiti.

Iza nje je svjetska karijera, a mnogi ju smatraju najboljom britanskom pjevačicom. No unatoč svom uspjehu, Joss Stone još je jednom dokazala je sasvim obična djevojka.

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović Brine o svojoj ekipi Isplivali detalji koncerata Aleksandre Prijović u Sarajevu, povela je tim od 65 ljudi i za smještaj im odvojila pozamašnu cifru!

Slavna pjevačica sinoć je održala koncert u Sarajevu, gradu u kojem boravi već nekoliko dana, a kao pravi domaćin iskazao se bosanski pjevač Fuad Backović Deen koji je simpatičnoj Joss pokazivao najljepše strane svog grada. Obilazak grada uz poznatog bosanskog pjevača mladu Joss je oduševio, a ona mu se odlučila odužiti na zaista poseban način.

Na njenu inicijativu zajedno su otpjevali pjesmu 'Ljubav je' s kojom je Deen ove godine branio boje BiH na Eurosongu.

-Jedno prekrasno iskustvo i potpuno nenadano novo prijateljstvo da djevojkom koja me je potpuno osvojila svojom jednostavnošću i predivnom energijom. Dostojna je svih muzičkih nagrada koje je osvojila u svojoj brilijantnoj karijeri- napisao je Deen na svom Facebooku ne skrivajući sreću zbog prilike koja mu se pružila.

Inače, na sceni Narodnog pozorišta u Sarajevu prije koncerta britanske kantautorice nastupio je Deen koji je izveo nekoliko svojih hitova u akustičnoj verziji.
 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene