Velika tuga

PREMINULA IVANA POPOVIĆ "Draga prijateljice, volim te beskrajno..."

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Modna dizajnerica i umjetnica Ivana Popović umrla je sinoć u Zagrebu.

Modna dizajnerica i umjetnica Ivana Popović umrla je u Zagrebu, u 49. godini. Preminula je u snu, od posljedica karcinoma dojke, koji je metastazirao na mozak. S teškom bolesti Ivana se borila veliki dio svog života. Oboljela je prvi put sa svega 28 godina, kada je i pobijedila rak grlića maternice.

Pogledaj i ovo Izložba Ivane Popović (Foto: Promo) Sjećanje na dizajnericu Prvi pogled na izložbu "Ljubav i otpor Ivane Popović"

Nekoliko godina bila je zdrava, a potom oboljela od raka dojke. Podvrgla se mastektomiji te se liječila makrobiotičkom prehranom. Odbila je tada kemoterapiju i zračenje, a najveća potpora bila joj je majka Lepa, koja je i sama bolovala od raka maternice i jajnika.

Ivana Popović bila je modna dizajnerica i kiparica, ali i puno više od toga. Borila se na svoj način za sve oboljele od karcinoma dojke i otvoreno govorila o svemu što je prošla na putu prema ozdravljenju. Pomogla je time mnogim ženama koje se bore sa istom bolesti. Prije dva mjeseca otkrila je i da je ponovno zaljubljena, a najsretnija je bila dok je pričala o svojim kćerkama. Ivana je bila majka dvije djevojčice.

Od Ivane se na društvenim mrežama opraštaju njeni kolege i prijateljice, među kojima su i Monika Sablić te Ivica Skoko. "Draga prijateljice, ti misliš da si nas napustila, no zauvijek ćeš nam živjeti u srcima. Počivala u miru... Volim te beskrajno", napisao je Ivica Skoko na svom Facebooku.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene