Osjeća se super

Preboljela rak i ruši sve tabue: 'Ja sam beskonačno seksi samo nisam kliše'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivana je prvi rak grlića maternice preboljela kao 28-godišnjakinja, a prije tri godine pobijedila je rak dojke, i to isključivo makrobiotičkom prehranom i tjelovježbom.

Za nju nema prepreka ni izazova koje neće savladati. Nakon druge pobjede nad zloćudnom bolesti, Ivana Popović za sve žene oboljele od raka dojke ovog je ljeta preplivala maraton od Crikvenice do Šila.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkriveno na vrijeme Pjevač Irona Maidena boluje od raka - liječnici su optimistični!

'Ja sam se jadna tamo beskonačno osramotila zato što sam mislila da je to onako casual i kako jako dugo plivam i to maratone, mislila sam da ću moć to slobodnim stilom isplivat ali tamo je samo kraul i ako ga ne znaš onda si u banani. Tako da sam se borila sama sa sobom, nisam znala u što sam se uvalila ali kako se to tiče svih mojih žena oboljelih od raka dojke za njih ću sve napravit', prepričava Ivana.

Ivana je prvi rak grlića maternice preboljela kao 28-godišnjakinja, a prije tri godine pobijedila je rak dojke, i to isključivo makrobiotičkom prehranom i tjelovježbom. Nakon svega danas se osjeća odlično u svojoj koži.

Glumica potvrdila glasine: 'Da, imam rak dojke i trenutno sam podvrgnuta tretmanima'

'Tako da me briga za sve ove micice koje su "jako smo tanke i jako smo uspjele ovog ljeta", ja sam podfutrana ali se držim na površini cijelo vrijeme. Ja sam beskonačno seksi samo nisam kliše, nema ono sad ću imat deset kila manje i speglanu frizuru', kaže.

Promjena prioriteta i zdraviji pristup vlastitom tijelu danas je motiviraju da pomiče granice i ruši tabue koji se vežu uz žene s malignim bolestima.

'Kad nemaš cicu imaš srce i onda sve ono što si radio s fizičkim izgledom sad to sve moraš preokrenut u jedan humor, u jednu ljepotu postojanja jer si biće koje je preživjelo dva raka i koje sad uživa', ponosno kaže.

Romantične ljubavi, priznaje, trenutačno nema, no zagonetno nam je natuknula kako je ljeta bilo poprilično burno. Nakon veze s 22 godine mlađim muškarcem, otkrila je zašto su joj danas nešto draži oni mlađi.

'Zato što su fala ti bože znatiželjni onda ih sve zanima, nisi im dosadna, možeš lupetat gluposti i užasno se prave ljubazni, ovi iznad četiri pet banki daj Popović snizi emocije, snizi tenzije', kaže.

Cijelu njezinu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene