Ivana Popović dizajnirala majice za 'ružičasti život'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivana Popović uključila se u humanitarnu udrugu Europa Donna

Ivana Popović, zagrebačka modna dizajnerica, slikarica i kiparica predstavila je sinoć limitiranu seriju posebno dizajniranih majica koje će se prodavati u sklopu ovogodišnjeg Fashion Weeka, a čija će sredstva biti donirana udruzi Europa Donna Hrvatska u sklopu velikog projekta “Darujmo ružičasti život”.

Pogledaj i ovo showbuzz DARUJMO RUŽIČASTI ŽIVOT Severina naga za 'ružičasti život'!

Europa Donna je početkom 2013. godine pokrenula veliku akciju za kupnju linearnog akceleratora za jednokratno zračenje, a uz mnoge poznate osobe koje su se uključile u ovu lijepu humanitarnu priču svoju podršku odlučila je dati i Ivana Popović.

>> Manekenka pokazala previše? Evo zašto nije nosila grudnjak!

Majice su predstavljenje jučer prilikom otvaranja ovogodišnjeg Fashion Weeka, a uz Ivanu Popović, predstavljanju majica prisustvovale su i predstavnice Europa Donna Hrvatska Nives Moric i Dora Vukalović kojima se jako svidio neobičan dizajn majice i koje su uvjerene da će ova priča uvelike pridonijeti realizaciji ovog projekta.

Ivana Popović je na ovaj način još jednom pokazala svoju nesebičnost i humanost, a nema sumnje da će majice po cijeni od 50 kuna privući sve one koji vole dizajnerske komade odjeće i koje će kupnjom majice pomoći u projektu Europa Donne.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene