Pjevala na vjenčanju

Glas vrijedan 15 milijuna kuna – oni si to mogu priuštiti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica svojim je vokalnim sposobnostima uljepšala vjenčani dan Kim i Kanye Westa.

Lana Del Rey otpjevala je dvije svoje pjesme koje su je proslavile – 'Summertime Sadness' i 'Young and Beautiful'.

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

Pjesma 'Young and Beautiful' Kim Kardashian i Kanye Westuposebno je draga jer je upravo ta stvar svirala kada je Kanye upitao Kim želi li se udati za njega.

Kanye je platio mladojo pjevačici čak 15 milijuna kuna kako bi obradovao svoju mladu kojoj je Lana veliki idol.

Američka kantautorica pjevala je na, kako je opisuju strani mediji, dekadentnoj zabavi upriličenoj uoči vjenčanja, piše Daily Mail.

FOTO Procurile prve fotografije sa slavnog vjenčanja!

Kim i Kanye vjenčali su se u subotu popodne u Firenci. Sudbonosno 'da' izrekli su na tvrđavi Belvedere, a ceremoniju je skrivao visoki zid od bijelih ruža i gardenija. Na ceremoniji je bilo 600 gostiju, no nisu se pojavili Beyonce (32) i Jay Z (44) koji je Kanyeu trebao biti kum. Kim je nosila Givenchy vjenčanicu, a haljinicu iste modne marke nosila i njezina 11-mjesečna kćerkica North.

Poslije ceremonije gosti su večerali na 70 metara dugom mramornom stolu, a uživali su u tradicionalnim talijanskim jelima. Neizbježan je bio šampanjac Armand de Brignac. Gostima su mogli uživati i u sedam metara dugoj voćnoj torti.

Tijekom večeri goste je zabavljao i John Legend. 'At Last' je bila pjesma na koju su mladenci otplesali prvi ples, a za njih je otpjevao i 'All of me'

'Vidio sam Kanyea s drugim ženama. Ovo je loš govor, istina, ali nikad nisam vidio da mu je do nekoga stalo tako kao do Kim. Bio je zaljubljen u tebe još i dok se niste poznavali. Tako sam sretan što vas gledam zajedno' mladencima se tijekom svog nastupa kratko obratio glazbenik.

Vjenčanje je organizirala dugogodišnja prijateljica obitelji Kardashian, koja je bila zadužena i za Kimino vjenčanje s Krisom Humphriesom 2011. godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene