Čestitamo!

Treća sreća: Kim Kardashian i Kanye West su vjenčani!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kim Kardashian se udala!

Kim Kardashian i Kanye West izrekli su 'sudbonosno da'. Njihovi glasnogovornici rekli su za E! News da su se vjenčali u Firenci na privatnom obredu u prisutnosti obitelji i prijatelja.

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

Od raskošnog dekoltea ne odustaje čak ni pred vjenčanje!

Svadbena ceremonija održala se u tvrđavi Belvedere, a Bruce Jenner odveo je svoju pokćerku do oltara. Daily Mail navodi kako je na vjenčanju bilo 600 uzvanika, a Kim je izgledala prekrasno u bijeloj vjenčanici, dok se Kanye odlučio za elegantno odijelo. Djeveruše su također bile u bijelom, a ceremoniju je upotpunio talijanski tenor Andrea Bocelli.

Navodno je Kanye bio jako nervozan prije vjenčanja te se morao osvježiti vodom. 'Bilo je smiješno koliko je bio nervozan. Jutros je imao veliki osmijeh na licu, no kad ste mu se približili, vidjelo se kako mu svaki živac igra od uzbuđenja. No, to je normalno za mladoženje', rekao je izvor, piše Daily Mail.

I dok su Kim i Kanye izgovarali zavjete, Beyonce je podijelila selfie na društvenoj mreži te se sumnja da ona i Jay Z nisu prisustvovali vjenčanju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene