STALA MU NA ŽULJ

NIJE JOJ OSTAO DUŽAN Žestoko se obrušio na Meryl Streep

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je Meryl Streep na dodjeli Zlatnog globusa pred cijelim svijetom ocrnila novoizabranog predsjednika, Trump je uzvratio udarac,

Nakon što je američka glumica Meryl Streep izašla na pozornicu kako bi održala svoj govor zahvale za dodjelu Zlatnog globusa, glumica je upozorila na brojne probleme koji vladaju u američkom društvu i ocrnila novoizabranog predsjednika.

Pogledaj i ovo showbuzz Što vi kažete? MERYL STREEP KAO DONALD TRUMP Internet pun komentara na ovu transformaciju

Naime, Streep se prisjetila Trumpovog izrugivanja novinaru s invaliditetom Sergeju Kovaleskom tijekom predsjedničke kapmanje. No, Donald Trump joj nije ostao dužan te je odmah uzvratio udarac, piše Daily Mail.

Trump je na Twitteru napisao:''Meryl Streep, jedna je od najprecijenjenijih glumica u Hollywoodu uopće me ne poznaje, ali me sinoć napala na dodjeli Zlatnog globusa. Obožavateljica je Hillary, koja je teško poražena”', napisao je Trump.

“Po stoti put, nikada se nisam izrugivao tom novinaru (ne bih to nikada napravio), već sam mu jednostavno pokazao koliko se puno promijenio u 16 godina samo kako bi me ocrnio”, dodao je Trump.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene