Odlično pojačanje

[ANKETA] POSLUŠAJTE pjesmu koja će predstavljati BiH na Eurosongu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma će se na Eurosongu izvoditi na bosanskom jeziku, a priprema se i engleska verzija kojom će se BIH tim predstaviti međunarodnoj publici.

Pjesma 'Ljubav je' u Švedskoj se izvodi prvo na polufinalnoj večeri koja će se održati 10. svibnja, a prikupi li dovoljan broj bodova odlazi i u finalno natjecanje, 14. svibnja 2016.

Pogledaj i ovo Fuad Backović Deen, Dalal Midhat-Talakić, Ana Rucner i Jala Brat radi se o poznatoj hrvatici Evo zašto Bosna i Hercegovina ne sudjeluje na Eurosongu već šest godina, a sjećate li se tko ih je predstavljao zadnji?

'Obično nastupam kao solistica pa je ova vrsta suradnje za mene potpuno novo iskustvo, no sjajna smo ekipa, pjesma je vrlo pjevna i nadamo se što boljem plasmanu. Ova je prekrasna ljubavna pjesma dodatno začinjena uvjerljivom izvedbom poznatog bosanskog repera Jasmina Fazlića Jale, ujedno i koautora pjesme, a specifičan zvuk violončela dodatno je oplemenio cijelu pjesmu. Na početku mi je bila malo čudna kombinacija repa i ljubavne pjesme, no upravo je zbog tog spoja pjesma drugačija i prepoznatljiva', rekla je Ana Rucner.

Pri skladanju ove skladbe, izazov je bio spojiti nespojivo, odnosno spojiti više različitih stilova glazbe u jednu cjelinu. Tu su Deen kao tipični pop pjevač, Dalal kao R&B pjevačica, Jala kao reper i Ana kao akademska glazbenica koja osim klasike izvodi i cross over i to je sve uklopljeno u etno rock aranžman. Sama pjesma nosi univerzalnu poruku ljubavi, tolerancije i zajedništva. Budući da je aranžman ove pjesme zahtijevao violončelo jer nam je trebao klasičan štih, a već su poznati Anina nevjerojatna energija, strast i karizma, idealno se uklopila u ovaj tim, podijelio je s nama Almir Ajanović, autor pjesme i producent.

Biti će zanimljivo vidjeti kako će izgledati nastup.

Kako vam se sviđa pjesma 'Ljubav je'

  • Sviđa mi se
  • Ne sviđa mi se
  • Nije loša, ali nije za Eurosong
  • Odlična je, baš prava eurovizijska
  • Ana Rucner je pun pogodak

Ukupno glasova:


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene