Mračno vrijeme

Ljepotica progovorila o opakoj bolesti: 'Ne krivim modnu industriju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cara Delevingne posvetila se glumi, ali to ne znači da nikada više neće prošetati modnom pistom.

Prošle godine poznata manekenka i glumica Cara Delevingne otkrila je kako pati od depresije, te da je upravo to razlog zbog kojeg je uzela pauzu od modelinga. Lijepa 23-godišnjakinja na svom Twitter profilu demantirala je glasine kako se u potpunosti povukla s modne scene.

Pogledaj i ovo Ad Astra (Foto: IMDB) "Ad Astra" Svemirska odiseja Brada Pitta koja ruši stereotipe o SF-ovima nije za svakoga, ali je odlična

Morala se osvrnuti na te glasine nakon što su fanovi bili iznenađeni kada se Cara pojavila u modnoj kampanji Saint Laurenta, iako je na početku ožujka rekla kako će uzeti samo pauzu.

Cara je objasnila kako je njezina karijera kao model bila ta koja joj je uzrokovala depresiju, te se zato odlučila okrenuti glumi. To je vjerojatno najbolji potez ne zna samo njezino zdravlje, nego i za novu karijeru, jer joj upravo Brad Pitt želi biti mentor.

 

'Nikada nisam rekla da odustajem od manekenstva. Ne krivim modnu industriju ni za što. Patim od depresije i bila sam model tijekom najgoreg vremena moje mržnje prema samoj sebi. Imam sreću što radim to što radim, ali prije sam radila kako bih pobjegla te bih se jednostavno u potpunosti iscrpila. Sada se fokusiram na glumu i pokušavam naučiti kako ne mrziti sve svoje mane. To je nešto u čemu sam jako dobra.'
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene