Druga strana glamura

'Bila sam strašno depresivna, mrzila sam sebe, tukla sam glavom o drvo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona voli zbijati šale na svoj račun što nije često u industriji koja samu sebe smatra ozbiljnom, ipak, njena priča ima i onu tamnu stranu.

Cara Delevingne model i manekenka koja se odrekla šetnje modnim pistama kako bi se mogla baviti onim što uistinu voli, glumom, progovorila je o ne tako sjajnoj prošlosti i problemima kroz koje je prolazila tijekom odrastanja.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne Ovo je neočekivano! Poslije potresnih fotografija koje su preplavile medije pojavila se kao da se baš ništa nije dogodilo

Cara: 'Nudili su mi uloge glupih plavuša koje brzo ubiju'

U vrijeme kada se počela baviti modelingom, sebe je previše forsirala, previše je radila: 'Nikada nisam odbila ni jedan posao, nisam znala reći ne, za to sam sama kriva... ali ljudi su me trebali zaustaviti u jednom trenutku', rekla je Cara.

Bila je dijete ovisnika, a to joj odrastanje nije učinilo ni malo lakim. Kao vrlo mlada borila se s teškom depresijom. 'Bila sam strašno depresivna i ankciozna, mrzila sam sebe. Osjećaji su bili toliko bolni da sam znala udarati glavom o drvo kako bih samu sebe onesvijstila', rekla je Cara.

Sada kada je od modela postala glumica, Cara se napokon osjeća dobro: 'Ponovno poštujem samu sebe, na neki čudan način. Osjećam da pripadam filmskom setu'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene