Želi biti mentor

ŠTO ĆE REĆI ANGIE? Brad Pitt u potjeri za lijepom manekenkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt sve češće zalazi u producentske vode, a sada si je našao i novu glavnu glumicu. Naime, Pitt očajnički želi raditi s Carom Delevingne.

Brad Pitt se u zadnjih par godina odmaknuo od glume, te se posvetio radu kao producent. Osim što ima vlastitu produkcijsku kuću, Plan B Entertainment, upravo je zaradio i svog jedinog Oscara kao producent filma '12 godina ropstva', a ne kao glumac.

Pogledaj i ovo Ad Astra (Foto: IMDB) "Ad Astra" Svemirska odiseja Brada Pitta koja ruši stereotipe o SF-ovima nije za svakoga, ali je odlična

Očito da se Pitt jako dobro snalazi u tim vodama, a sada je prepoznao i talent lijepe Care Delevinge, te očajnički želi da mu ona bude glavna glumica u jednom od nadolazećih projekata, kojih ima čak 40. Cara se više ne bavi modeling, nego se u potpunosti posvetila glumi, a Brad navodno smatra kako njezin talent nije dovoljno iskorišten, te joj on želi pomoći i postati njen mentor.

Već joj je ponudio i glavnu ulogu u nastavku filma 'World War Z' te joj dao kontakte najboljih učitelja glume u Hollywoodu, no čini se kako će njihova suradnja malo morati pričekati, jer jer Carin raspored trenutno pretrpan.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene