Bila i na botoksu

"Istrošena sam, mrzim starost": Alka Vuica sve nam je priznala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alka Vuica uvijek je takva, a izuzetak nije napravila ni za gostovanje u emisiji "Zdravlje na kvadrat".

Opuštena, vesela, bez, kako se ono kaže - "dlake na jeziku". Alka Vuica uvijek je takva, a izuzetak nije napravila ni za gostovanje u emisiji "Zdravlje na kvadrat". Vuica je otkrila koliko se (ne) boji liječnika, što misli o starenju te kako održava mladost. Iako izgleda sjajno, priznaje Alka da ju je 37 godina profesionalne karijere itekako istrošilo. "Hoćeš li da ti kažem iskreno? Naravno! Jako sam se istrošila. Fakat jesam. I ne samo da mi je teško putovati, nastupati, teško mi je i napisati pjesme", kazala je glazbenica.

Pogledaj i ovo Mijo Kevo malo o načinu života Zvijezda Kumova sasvim iskreno priznala kojem bi se zahvatu podvrgnuo: ''Zbog ovog posla bi to napravio...''

Takav tempo života ostavio je traga na njezino zdravlje. "Naravno da osjećam posljedice, s tim da ja nikad nisam bila previše divlja. Nisam se drogirala, nisam nikad ništa radila strašno. Bila sam uzorna pjevačica. Malo šampanjca, malo vina, i to je to", dodaje. Redovito ide na sistematske preglede, a svaka dva mjeseca radi kompletnu krvnu sliku, sve nalaze te kontrolira svoje zdravlje. Liječnika se ne boji, a kod zubara je čak zaspala. Liniju održava mediteranskom prehranom. Ne vježba kaže, jer ne može, ima herniju diska i često se ukoči.

"Trebala bih plivati, ali nažalost nemam vilu s bazenom. Molim nekog frajera s bazenom da mi se javi, ako je slobodan i sa vilom, da mu se uselim", kroz smijeh je apelirala jedinstvena Alka. No, ništa je ne brine kao starenje. "Užas, mrzim starost i strašno mi je. Odjednom sam skužila prije par godina da sam ostarila. To se dogodi preko noći". Nije Alki problem ni priznati da je pobornica esteskih zahvata. Ipak, ne voli pretjerivanje. Malo botoksa u sebi ima, no kaže da je to bilo davno. Priznala nam je da poroke ima, a od zgodnih političara istaknula je Ivana Vrdoljaka. "On ima seksi glas", zaključila je Vuica. Više pogledajte u prilogu emisije Zdravlje na kvadrat.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene