njezin način

Posao prepriječio ljubav "Valentinovo ću provesti sama"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate pjevačice i glumice otkrile su kako će provesti Valentinovo.

Brojne poznate dame poput pjevačica Alke Vuice i Lidije Bačić, glumice Ane Begić Tahiri i Barbare Nole, te bivše Miss Universe Hrvatske Ivane Mišure, Natalije Price Oreški, Ivane Delač Đolo i Marijane Kužine Žugelj okupile su se kako bi proslavile praznik ljubavi - Valentinovo, ali na malo drugačiji način.

Pogledaj i ovo In Magazin: Željko Bebek sve o aktualnom trendu! Naši glazbenici objasnili zašto što su treperi iz regije najpopularniji na Youtubeu u Hrvatskoj!

Sve one zasjale su u haljinama u boji ljubavi, a tom prilikom otkrile su  što za njih predstavlja Valentinovo te kako i gdje će ga provesti. Glumicama Ani Begić Tahiri i Barbari Noli ovaj dan je kao i svaki drugi, te mu ne pridaju posebnu važnost. Ana planira večer provesti sa kćeri na predstavi Pepeljuga na ledu, a Barbara u glumačkim probama i na sastancima.

Pjevačica Lidija Bačić
ne slavi Valentinovo jer smatra da bi svaki dan trebali slaviti ljubav. ''Provesti ću ga radno, snimajući nove pjesme'', ističe Lidija.

S njom se složila kantautorica Alka Vuica, dodajući kako ona, kao i svaka žena ipak voli da ju se dariva poklonima poput cvijeća ili parfema. ''Nažalost, zbog poslovnih obveza, Valentinovo neću provesti sa svojim dragim, ali sigurna sam da će me dočekati neki njegov znak pažnje'', veselo govori Alka.



Bivše missice Ivana Mišura, Natalija Prica Oreški i Marijana Kužina ističu kako Dan zaljubljenih za njih predstavlja proslavu ljubavi. Ivana Mišura preferira jednostavnije proslave Valentinova, voli pokazati ljubav malim znakom pažnje, a s dečkom će otići na večeru, kao što bi otišla i bilo koji drugi dan. Nataliji Prici je na spomen Dana zaljubljenih prva asocijacija lijep provod s mužem, s kojim će i provesti romantičnu večer. Marijana Kužina Žugelj istaknula je kako njoj Valentinovo ne traje samo jedan dan, nego slavi ljubav i drugim danima u godini, a večer će provesti u društvu supruga na intimnoj večeri.



Razgovor na temu ljubavi i Dana zaljubljenih sve prisutne dame nastavile su međusobno, uz tortu i šampanjac, te mnoštvo crvenih balona i ruža, baš kako i priliči ovom prazniku. Veselja i smijeha nije nedostajalo.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene