118016
118016
118016
118016
118016

VIDEO: Monika Seleš muca kada govori srpski

  • , 15.03.2010., 08:59
  • Autor:
  • komentara

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u Abu Shabiju, dodijeljene su sportske nagrade Laureus.

 
 
 
 
Laureus: Monika Seleš muca kada govori srpski
Laureus: Monika Seleš muca kada govori srpski

Prošle godine dodjela Laureus nagrada nije održana zbog recesije, ove godine za razliku od nas Hrvata iz recesije su izašli i nadoknadili propušteno. Smjestili su dodjelu u jedan od najluksuznijih svjetskih hotela, takozvanu Palaču Emirata.

Zanimljivo je da se ove godine glavni dobitnici sportskog Oscara nisu ni pojavili. Sportaši su to komentirali kako je to najviše zbog toga što su većini započele kojekakve pripreme za natjecanja. Na tepih je kročila Monika Seleš, koja je dala izjavu novinarki Red Carpeta. Jasno je bilo kako ima problema s prisjećanjem na srpski jezik, pa je tijekom izjave mucala i lovila se za riječi.

>> Red Carpet

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se