69622
69622
69622
69622
69622

Školarke, mange i seks s hobotnicom

  • , 15.12.2008., 09:09
  • Autor:
  • komentara

U Japanu slatko znači seksi, a većini japaskih muškaraca ideal seksualnog uzbuđenja su maloljetne školarke. Pedofilija je ovoj zemlji vrlo širok pojam, a vidljiva je najviše u mangama. Mange i anime tj. crtane video verzije slatkih dječaka i djevojaka s velikim okruglim očima, često su izvor najvećih perverzija i nasilja koje um može zamisliti.

 
 
 
 
 
Seksualne navike Japanaca
Seksualne navike Japanaca

Mange se dijele na mnoge podvrste, no najkontroverznije su porno mange. Upravo su one plodno tlo takozvanog japanskog lolita kompleksa. Čitatelji i gledatelji doslovce uvjetuju crtačima što žele gledati. U konkretnom slučaju, iako se u stripu radi o odrasloj ženi, ona će biti odjevena kao mala djevojčica, jer crtači mangi moraju zadovoljiti otaku, što je japanski naziv za konzumente mangi, a u doslovnom prijevodu otaku znači: šmokljani.

Otaku su uglavnom asocijalci bez društvenog života, inferiorni spram drugih žena, dok svoje vrijeme provode uz kompjuter i naravno mange.

Pored mangi u Japanu se nudi cijeli spektar različitih seksualnih ispušnih ventila za otaku. Jedan od njih je i AKB 48, odnosno bend sastavljen od dvadeset djevojčica između 12 i 16 godina koje u kratkim opravicama nastupaju pred isključivo muškom publikom.

No to je samo jedan mali dio. Kako Japanci uživaju u seksu s hobotnicom i koliko su opčinjeni sado mazo pornićima i izlascima u maid caffe saznajte više u prilogu Red Carpeta.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se