69622
69622
69622
69622
top box 1 test
69622

Školarke, mange i seks s hobotnicom

  • , 15.12.2008., 09:09
  • Autor:
  • komentara

U Japanu slatko znači seksi, a većini japaskih muškaraca ideal seksualnog uzbuđenja su maloljetne školarke. Pedofilija je ovoj zemlji vrlo širok pojam, a vidljiva je najviše u mangama. Mange i anime tj. crtane video verzije slatkih dječaka i djevojaka s velikim okruglim očima, često su izvor najvećih perverzija i nasilja koje um može zamisliti.

 
 
 
 
Seksualne navike Japanaca
Seksualne navike Japanaca
Japanke (Dnevnik.hr)

Maid Caffe u Japanu

Mange se dijele na mnoge podvrste, no najkontroverznije su porno mange. Upravo su one plodno tlo takozvanog japanskog lolita kompleksa. Čitatelji i gledatelji doslovce uvjetuju crtačima što žele gledati. U konkretnom slučaju, iako se u stripu radi o odrasloj ženi, ona će biti odjevena kao mala djevojčica, jer crtači mangi moraju zadovoljiti otaku, što je japanski naziv za konzumente mangi, a u doslovnom prijevodu otaku znači: šmokljani.

Otaku su uglavnom asocijalci bez društvenog života, inferiorni spram drugih žena, dok svoje vrijeme provode uz kompjuter i naravno mange.

Pored mangi u Japanu se nudi cijeli spektar različitih seksualnih ispušnih ventila za otaku. Jedan od njih je i AKB 48, odnosno bend sastavljen od dvadeset djevojčica između 12 i 16 godina koje u kratkim opravicama nastupaju pred isključivo muškom publikom.

No to je samo jedan mali dio. Kako Japanci uživaju u seksu s hobotnicom i koliko su opčinjeni sado mazo pornićima i izlascima u maid caffe saznajte više u prilogu Red Carpeta.

  • Ispiši
  • Ocijeni:
  • ( glas(ova))

Komentari ( komentara do sada)

Komentiraj

tvoj komentar:

Dnevnik.hr na Facebooku

 
 


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se