450872
450872
450872
450872
450872

Picula: 'Narodnoj koaliciji već je istekao rok trajanja'

  • , 21.09.2016., 10:52
  • Autor:
  • komentara

Kandidat za šefa SDP-a Tonino Picula na Facebooku se osvrnuo na jučerašnju neočekivanu odluku HSS-a da podrži vladu Andreja Plenkovića.

 
 
 
 
Silvano Hrelja o potezu HSS-a (Video: Vijesti Nove TV u 14)
Silvano Hrelja o potezu HSS-a (Video: Vijesti Nove TV u 14)

Picula je napisao kako ga ne iznenađuje što je "rok trajanja Narodne koalicije već istekao". Smatra da koalicija prevođena SDP-om nema jasan program, već je posložena kao jednokratan politički projekt.

Silvano Hrelja, predsjednik HSU-a pak sumnja kako je moguće o unaprijed dogovorenom scenariju.

"Sad kad vidim ove obrate onda mi proradi crv sumnje da počinje sumnjati da je to možda sve jedan veliki scenario", kazao je Hrelja.
 

SDP-ovac Gordan Maras također je komentirao  jučerašnji politički obrat HSS-a.

Na Facebooku je objavio kako smatra da SDP na sljedeće izbore treba izaći samostalno.

"Nakon ovoga danas sa HSS-om želim da na naredne izbore izađemo samostalno. Ne kao HDZ sa drugim strankama na listi. Makar izgubili, ali bez prevare naših birača na koju ne možemo utjecati!", napisao je Maras.

Podsjetimo, jučerašnja odluka HSS-a šokirala je članove Narodne koalicije.

Kandidat za šefa SDP-a Orsat Miljenić tako smatra da su njihovi birači prevareni.

Jutros se oglasio i predsjednik Mosta Božo Petrov koji je poručio kako podrška HSS-a ne mijenja odnos HDZ-a i Mosta.

 

Na Twitteru je odluku HSS-a komentirala i bivša premijerka Jadranka Kosor. U svom se stilu osvrnula na odluku HSS-a da podržava Vladu i istovremeno bude u opoziciji.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se