Uzburkao javnost

POKAZAO BAŠ SVE I POSTAO GLAVNA TEMA Evo što Janko kaže o svojoj golotinji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Janko Popović Volarić jučer je postao glavna tema nakon što su u javnost procurile njegove gole fotografije.

Gotovo da nema osobe koja nije komentirala fotografije na kojima je glumac Janko Popović Volarić pokazao baš sve. Obnažene fotografije brzinom munje proširile su se društvenim mrežama. "Moram priznati da mi je prijateljica odmah rekla čim sam vidjela danas sliku odmah mi je postao draži Janko", govori filmski kritičar Dean Sinovčić.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić - 2 s novom partnericom? Naš zgodni glumac kojeg dugo nismo vidjeli pohvalio se odmorom na zanimljivoj i malo drugačijoj destinaciji!

Janko nije prvi domaći glumac koji se razodjenuo za potrebe filma, no nikad prije nikomu nije pošlo za rukom do te mjere uzburkati javnost.  "Janko sigurno vodi u ovom trenutku ali ne možemo zanemariti Gogu Bogdana koji se isto skidao do pojasa u donji veš tako da je konkurencija jaka nisam ja tu da to ocjenjujem bolje to rade žene, ali ako se svugdje u Holywoodu muškarci seks simboli razgolićuju se pa što se ne bi i naši razgolitili", smatra Sinovčić.

Dugo domaći film publika nije tako željno iščekivala. Na premijeri u sklopu Zagreb Film Festivala filmska ekipa prvi put ga je gledala s publikom. "Uzbuđen sam,  nisam bio siguran kako će reagirati imali smo jednu tajnu projekciju u regiji pa smo dosta dobre reakcije imali pa se nadam da će i ovdje. Nema nikakvog srama i neugodnosti. Mislim da sam to sve dobro odradio", govori glavni protagonist Janko Popović Volarić koji se odlično snašao snimajući vruće scene.

"Mi smo sve to prije pričali, on je sudjelovao i u scenariju tako da je znao da dolaze te scene znali smo da imaju svoju funkciju u filmu. One su rađene zbog priče filma,a on je to odradio profesionalno nije bilo nikakvih problema. To je sve dio posla", zaključuje redatelj Nevio Marasović.

Film koji nazivaju hrvatskim Fargom priča je o idiličnom životu u Gorskom kotaru koji se uskoro pretvara u noćnu moru. A mi možemo samo zaključiti da domaći film nikad nije izgledao bolje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene