457263
457263
457263
457263
457263

OBOŽAVATELJICE JEDVA DOČEKALE! Procurile gole fotografije našeg zgodnog glumca

  • , 16.11.2016., 10:23
  • Autor:
  • komentara

Obnažene fotografije velikom su se brzinom počele širiti društvenim mrežama.

 
 
 
 
Janko Popović Volarić (FOTO: PR) - 3
Janko Popović Volarić (FOTO: PR) - 3

Jutros su u javnost procurile obnažene fotografije jednog od najtraženijih hrvatskih glumaca – Janka Popovića Volarića.

Objava fotografija izazvala je pomutnju u kazališnom i filmskom svijetu, jer zagrebačkog glumca prikazuju kao od majke rođenog. Obnažene fotografije velikom su se brzinom počele širiti društvenim mrežama. Glavni protagonist najnovijeg skandala, koji će očigledno protresti hrvatsku scenu, je izjavio: „Fotke koje ćete danas zasigurno vidjeti na mnogobrojnim portalima su moje. Sada je u svemu najvažniji Goran do kojeg mi je jako stalo…“.

Janko Popović Volarić (FOTO: PR) - 2

Danas se oglasio i filmski redatelj, Nevio Marasović, koji je objasnio da su objavljene fotografije zapravo iz njegovog najnovijeg filma ''Goran'' koji stiže u hrvatska kina u siječnju iduće godine. Najiščekivaniji hrvatski film 2017. godine priča je o životu i posljedicama koje naši postupci mogu imati.

Janko Popović Volarić (FOTO: PR) - 1

Naizgled idilična atmosfera u Gorskom kotaru pretvara se u noćnu moru, a sedam života biva nepovratno uništeno. U ulogama se pojavljuju Franjo Dijak, Nataša Janjić, Goran Bogdan, Janko Popović Volarić, Milan Štrljić, Bojan Navojec i Filip Križan. U prvom dijelu filma, svaka akcija, reakcija i stav izneseni od strane likova zbunit će gledatelja i prouzročiti blagu neugodu. Priča je u početku namjerno građena na taj način. Potom se postepeno razvija u drugom dijelu filma, otkrivajući tajanstvenu zagonetku. Film koji mnogi nazivaju hrvatskim Fargom, u kojem je na jedinstven način spojena Skandivanija i Mediteran, zasigurno će oduševiti, ali i iznenaditi hrvatsku publiku.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se