Kao od majke rođen

OBOŽAVATELJICE JEDVA DOČEKALE! Procurile gole fotografije našeg zgodnog glumca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obnažene fotografije velikom su se brzinom počele širiti društvenim mrežama.

Jutros su u javnost procurile obnažene fotografije jednog od najtraženijih hrvatskih glumaca – Janka Popovića Volarića.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić - 2 s novom partnericom? Naš zgodni glumac kojeg dugo nismo vidjeli pohvalio se odmorom na zanimljivoj i malo drugačijoj destinaciji!

Objava fotografija izazvala je pomutnju u kazališnom i filmskom svijetu, jer zagrebačkog glumca prikazuju kao od majke rođenog. Obnažene fotografije velikom su se brzinom počele širiti društvenim mrežama. Glavni protagonist najnovijeg skandala, koji će očigledno protresti hrvatsku scenu, je izjavio: „Fotke koje ćete danas zasigurno vidjeti na mnogobrojnim portalima su moje. Sada je u svemu najvažniji Goran do kojeg mi je jako stalo…“.

Danas se oglasio i filmski redatelj, Nevio Marasović, koji je objasnio da su objavljene fotografije zapravo iz njegovog najnovijeg filma ''Goran'' koji stiže u hrvatska kina u siječnju iduće godine. Najiščekivaniji hrvatski film 2017. godine priča je o životu i posljedicama koje naši postupci mogu imati.

Naizgled idilična atmosfera u Gorskom kotaru pretvara se u noćnu moru, a sedam života biva nepovratno uništeno. U ulogama se pojavljuju Franjo Dijak, Nataša Janjić, Goran Bogdan, Janko Popović Volarić, Milan Štrljić, Bojan Navojec i Filip Križan. U prvom dijelu filma, svaka akcija, reakcija i stav izneseni od strane likova zbunit će gledatelja i prouzročiti blagu neugodu. Priča je u početku namjerno građena na taj način. Potom se postepeno razvija u drugom dijelu filma, otkrivajući tajanstvenu zagonetku. Film koji mnogi nazivaju hrvatskim Fargom, u kojem je na jedinstven način spojena Skandivanija i Mediteran, zasigurno će oduševiti, ali i iznenaditi hrvatsku publiku.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene