Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljedica nevremena

Udar groma na poznatoj plaži ubio jednu i ozlijedio 12 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lijep dan zbog nevremena se pretvorio u noćnu moru.

Udar groma dogodio se u nedjelju oko 14:50 sati po kalifornijskom vremenu, a sve osobe koje su ozlijeđene bile su ili blizu vode ili u vodi, prenosi CNN. Sedmero odraslih osoba i jedan tinejdžer prebačeni su u bolnicu na liječenje.

Pročitajte i ovo Dubai, 16.04.2024. - 1 neviđeni prizori FOTO/VIDEO Hrvat iz Dubaija za DNEVNIK.hr o kataklizmi: "Svi trgovački centri su potopljeni, nas su evakuirali..." Ilustracija zastrašujuće i smrtonosno Strašna tragedija: U samo jednom danu 20 ljudi poginulo u udarima groma

Jedan od ozlijeđenih izvučen je iz vode, no nije poznato je li se radilo o osobi koja je nešto kasnije i umrla. Ne zna se i je li smrt osobe izazvao udar groma, utapanje ili stampedo mnoštva na plaži.

VIDEO Željeli fotografiju za uspomenu, a šokirao ih fenomen iza leđa!

Američka Nacionalna meteorološka služba putem Twittera je, oko vremena kad se grmljavina pojavila, upozorila građane da ostanu u zatvorenom prostoru dok nevrijeme ne prođe.

Svjedoci su putem Twittera opisivali veliku munju, a jedan od korisnika Twittera opisao je udar munje kao eksploziju koja je odnijela nekoliko crijepova na obližnjim krovovima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene