Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talibani prije pokolja

VIDEO Ovo su ljudi koji su izmasakrirali 132 nevine djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljene su fotografije na kojima se vidi talibanska postrojba koja je jučer pobila 132 djece u napadu na pakistansku školu u Pešavaru. Navodno talibani pripremaju još sličnih napada.

Glasnogovornik talibana Mohammad Khurasani objavio je fotografije svojih šest naoružanih kompanjona koji stoje ispred islamističkog banera, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Snijeg poharao Pakistan Razorni učinci VIDEO Poharala ih snježna oluja, među poginulima 22 djece: Uništene kuće, naselja bez struje

Napad pravda tvrdnjom da pakistanska vojska već dugo ubija djecu dugobradih talibana te obećava: Ovakvih će napada biti još. 'Još smo u mogućnosti izvesti velike napade. Ovo je tek uvod', pohvalio se taliban.

Napad na školu naredio je poznati 'ljubitelj' djece - Maulana Fazlullah, isti onaj koji je naredio i atentat na djevojčicu Malalu Yousufzai 2012. godine.

Stravična svjedočanstva: 'Vidio sam par velikih, crnih čizama. Ugurao sam si kravatu u usta kako ne bih vrištao'

Smatra se da je napad osveta na to što je ova 17-godišnja zagovornica obrazovanja i zbog toga njegova ljuta protivnica, dobila Nobelovu nagradu za mir.

Najkrvaviji pohod u povijesti Pakistana potaknuo je tamošnje političke dužnosnike da ponovno u zakonu omoguće provođenje smrtne kazne, a nju obećavaju - talibanima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene