Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Borba za život

Schumacherova obitelj prodaje njegov Mercedes zbog ogromnih troškova liječenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troškovi Schumacherovog liječenja nakon nesretnog pada na skijanju prije gotovo dvije godine su ogromni, a obitelj se trudi kako bi mu pružila najbolju njegu...

Dok javnost željno iščekuje dobre vijesti oko zdravstvenog stanja Michaela Schumachera, obitelj sedmerostrukog prvaka formule 1 prodaje njegove zbog enormnih troškova liječenja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ukradeno iz bolnice Medicinska dokumentacija Michaela Schumachera prodaje se za 50.000 eura Slika nije dostupna AMG ulazi u Formulu 1

Schumacherova obitelj tako je na prodaju dala njegov karavan Mercedes E55 AMG iz 1998. Oglas je objavljen u Berlinu, a cijena je oko 120 tisuća eura. S obzirom na vojsku Schumijevih obožavatelja, interesa sigurno neće nedostajati.

Troškovi liječenja: 140.000 eura tjedno

Troškovi Schumacherovog liječenja nakon nesretnog pada na skijanju prije gotovo dvije godine su ogromni. Obitelj se trudi kako bi mu pružila najbolju njegu što tjedno stoji oko 140 tisuća eura.

Procjenjuje se da je Schumacher u karijeri zaradio više od 700 milijuna eura, no to se brzo topi. Njegova supruga Corinna zbog toga je već morala prodati kuću u Norveškoj i privatni zrakoplov.

Nedavno se oglasila i Schumijeva menadžerica koja je zabrinula obožavatelje. 'Mi vam izjave ne možemo davati jer njegova obitelj želi privatnost. Samo vam mogu otkriti da je situacija teška', rekla je Sabine Kehm. (Agencija VLM)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene