Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Na današnji dan...'

Nije bio u Saboru, ali se zato oglasio na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko nije nazočio svečanoj sjednici Hrvatskog sabora no istovremeno se oglasio na Facebooku.

Tomislav Karamarko nije došao na proslavu 26. obljetnice konstituiranja Hrvatskog sabora na kojoj su se točno u podne okupili mnogi uzvanici, uključujući predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, premijera Tihomira Oreškovića, potpredsjednika Vlade Bože Petrova.

Pročitajte i ovo Gabrijela Kišiček, stručnjakinja za komunikaciju Iz minute u minutu Izborna emisija Nove TV! Komunikacijska stručnjakinja: "Ovo nije bio pobjednički govor" Hrvatski sabor Mimo plaće Saborski zastupnici u tri mjeseca potrošili 247.000 eura: Na jedno je otišlo najviše novca

Osim Tomislava Karamarka, na svečanoj sjednici Sabora nije se pojavio ni predsjednik SDP-a Zoran Milanović. No, za razliku od Milanovića, Karamarko se o ovoj obljetnici oglasio putem Facebooka.

'Na današnji dan obilježavamo 26. obljetnicu konstituiranja prvog demokratskog višestranačkog Sabora u Republici Hrvatskoj. Na taj povijesni dan otvoren je put stvaranju demokratske Hrvatske. Često se s ponosom sjetimo ozračja koje je vladalo tog dana i uzbuđenja koje se moglo osjetiti na ulicama svih gradova. Danas svi ponosno slavimo hrvatsku državnost i neovisnost. Svjesni smo važnosti ovog događaja i povjerenja koje nam je dodijeljeno 26 godina kasnije. Mi ćemo to povjerenje opravdati i pokazati da Hrvatska može i zaslužuje bolje', napisao je Tomislav Karamarko.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene