Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šef HNS-a ljut

OBRUŠIO SE NA MOSTOVCE 'Govore o smanjivanju plaća, a onda uzimaju svaku kunu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef HNS-a Ivan Vrdoljak iz Dubrovnika je poručio da članovi dubrovačkog HNS-a Valentin Dujmović i Andro Vlahušić neće biti na listi za Sabor.

Aktivni su i SDP-ovi partneri u Narodnoj koaliciji. Šef HNS-a Ivan Vrdoljak iz Dubrovnika je poručio da članovi dubrovačkog HNS-a Valentin Dujmović i Andro Vlahušić neće biti na listi za Sabor jer su fokusirani na skore lokalne izbore.

Pročitajte i ovo Božo Petrov Briselske fotelje Petrov nakon odlaska Raspudića: "Iskreno mi je žao. Htio sam da svi budemo na listi" Marija Selak Raspudić Nastavak sukoba Selak Raspudić o raskolu u Mostu: "Zbog Miletića sam odustala od liste za europske izbore, ali nije samo on u pitanju"

Vrdoljak je na upit novinara komentirao i bonuse u Hrvatskim šumama poručivši da to nije lijepa priča i da bi on na to upozorio da je znao. A potom se obrušio na Mostovce.

'Amoralno je da govoriš o smanjivanju plaća saborskim zastupnicima, a da onda, ali apsolutno svaki, pa i dubrovački, pa i metkovski saborski zastupnici Mosta uzimaju svaku kunu za troškove koje imaju u Saboru i stanove koje koriste po Zagrebu. I njihovi troškovi su dva puta veći nego zastupnika HNS-a', poručio je Vrdoljak

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene