Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor na kritiku

HDZ poručio SDP-u: Tko nema program - taj se ljuti i zavidi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komentirajući izjave vladajućih političara na račun izbornog programa Domoljubne koalicije, HDZ je u petak poručio da je bilo "otužno pratiti kako se netalentirani ministri i premijer na odlasku natječu u smišljanju neduhovitih dosjetki" o njihovu programu.

Podjednako je otužno bilo gledati i kako u napadu ljubomore i zavisti Milanović tvrdi da je Predsjednica Republike u SAD "otišla u shopping", premda se sastala s predsjednikom Obamom i održala u ime Hrvatske zapaženi govor na Općoj skupštini UN-a, poručili su iz HDZ-a u priopćenju.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Presica Možemo! - 12 IZ MINUTE U MINUTU Benčić otkrila prve poteze ako postane premijerka

Ekonomski stručnjak o HDZ-ovom planu: 'Sve su to obećanja'

Ništa se, kažu, drugo nije niti moglo očekivati od družine koja si u nedostatku ikakvog programa uzima luksuz gubiti vrijeme na loše viceve i još sitnija podmetanja - onih koji nestanak 80.000 radnih mjesta pokušavaju predstaviti kao gospodarski uspjeh, 320.000 blokiranih kao bolji život, a sabirni centar na Prevlaki kao fatamorganu cijele nacije.

Tko nema program - taj se ljuti i zavidi, poručuje HDZ. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene