Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Konferencija o internetskom marketingu 'Weboo 18+' upućuje vam zadnji poziv da se PRIJAVITE i budete prisutni 14.11.2013., u Hypo centru, na cjelodnevnim, edukativnim i najnovijim predavanjima iz svijeta social, mobile i design. Cijene kotizacija su pristupačnih 800 kuna, a za studente samo 100 kuna.


Marketinške agencije, prodajni kanali, mjerenje uspješnosti, dizajn, društvene mreže teme su stručnih predavanja koje obrađujemo tijekom cijelog konferencijskog dana na kojemu možete sudjelovati svojim pitanjima, prijedlozima, primjerima, ali i oštrim kritikama kroz našu Web::Kliniku.

Vezani članci Slika nije dostupna 18+ radova, a samo 3 najbolja! Slika nije dostupna Previše trošenja na kampanje i nedovoljno uspjeha u online kampanjama

Za 15.11., drugi konferencijski dan, pripremili smo 3 SUPER Web::Edukacije čije predavače zasigurno dobro znate, ali nikako ne znate o ovim najnovijim temama s područja optimizacije, mjerenja i oglašavanja. Budite sigurni da ćete čuti i naučiti ono što još niste!

Miroslav Varga vam poručuje 'Dođite na SUPER AdWords, naučite na tuđim greškama jer je tako najjeftinije!' Naučite iz iskustva temeljenog na 14 milijuna klikova i bezbroj učinjenih grešaka.

Damir Podhorski na edukaciji SUPER Analytics na vrijeme vas priprema za nadolazeće promjene: 'Ove godine Google izbacuje stari i ubacuje novi Google Analytics koji se zove Universal Analytics. Gdje će se sada nalaziti vaši izvještaji? Kako izgleda novo Admin sučelje za Google Analytics? Što je to ABC princip?'

Siniša Gavrilović govori o kvalitetnom SUPER SEO-u kojeg treba svaki od vas ili vaših klijenata te vam zasigurno osigurava stratešku prednost na sve zagušenijem tržištu internet prostora. Iz teorije u praksu: kako koristiti najmoćniji alat uz pomoć kojeg ćete biti neminovno na prvom mjestu.

PRIJAVITE SE za SUPER Web::Edukacije do kojih nam preostaje samo 10-ak dana, a nudimo vam ih pojedinačno po najnižoj cijeni od 999,00 kuna! Uzmete li 3 edukacije, 3. plaćate u iznosu od samo 50%. Bliži se zadnji dan prijava pa ne propustite dan za znanje i prednost nad drugima!

Medijski pokrovitelji koji prate konferenciju: tportal.hr, Dnevnik.hr, Net.hr, Monitor.hr, Forum.hr, CISEx, Poslovni turizam, Idemvan.hr i Infotrend. Regionalni medijski pokrovitelj: Netokracija.com.

Organizacijski sponzori: Web Marketing Akademija koja izučava specijaliste za web marketing, a nudi i pohađanje pojedinačnih predmeta, Promosapiens koji je zaslužan za vizuale i bannere konferencije, Imperito koji kontinuirano godinama izrađuje brošure, Meblo na čijim ćemo udobnim foteljama smjestiti goste Web::Klinike, Web::Edukacija koja je pripremila stručna predavanja 2. dana, Avalon – hosting za zahtjevne, Euroart93 koji radi dizajn i pripremu brošura, Marketing Odjel kao glavni i odgovorni, Mozaik grupa Hypo centar koja je osigurala prostor za konferenciju, Ponuda dana kao naš najnoviji partner, obrt Jagoda koji je pripremio poklon olovčice od tradicionalnih drva masline te Dallmayr vruće kave koje će vas čekati 14.11. od 8 sati!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju