U Kozmetici Afrodita razvili su nove tekuće sapune s izabranim prirodnim sastojcima te izrazito privlačnim, svježim mirisima, koji nježno i temeljito čiste ruke.


Tekući sapun ŠAMPANJAC ANTI-AGE s profinjenjenim mirisom šampanjca otklanja umor i rukama daje novu energiju te svježinu, a bogata njegujuća ulja kožu njeguju i štite.

Vezani članci Slika nije dostupna Zašto se zadovoljiti samo s lijepom kosom? Izaberite i zdravu kosu! Slika nije dostupna Na ovom dijelu tijela je više bakterija nego na najprljavijim javnim površinama!

Tekući sapun DINJA HYPOALLERGENIC bogat glicerinom pravi je balzam za osjetljivu kožu. I kod čestog pranja ruku koža ostaje mekana i nježna.

Tekući sapun SMOKVA & MASLINA ANTI-BACTERIAL s ekstraktom masline i limuna kožu štiti od isušivanja i pojava suhe, hrapave kože.

U većoj ambalaži naći ćete Tekući sapun GREEN VITAL s pantenolom i BLUE FRESH s glicerinom, koji zahvaljujući dragocjenim aktivnim sastojcima kod čestog pranja ne isušuju kožu. Zbog iznimne viskoznosti primjereni su za punjenje posuda za sapun.

Tekući sapuni Kozmetike Afrodita

Tekući sapun FIG & OLIVE (SMOKVA & MASLINA)

Antibacterial

S ekstraktom masline i limuna, kožu temeljito čisti, čuva njenu prirodnu put i čini je baršunasto mekom. Izabrana ulja za njegu bogato njeguju kožu te ju štite od isušivanja i pojave suhe, hrapave kože. Djeluje blago antibakterijski. (300ml)

Tekući sapun MELON (DINJA)

Hypoallergenic

Bogat glicerinom i uljima za njegu, kožu temeljito čisti, intenzivno je vlaži i pruža joj nježan miris dinje. Sapun je pravi balzam za osjetljivu kožu, jer ju ne isušuje i stoga je posebno prikladan za često pranje ruku. Odličan izbor za cijelu obitelj. (300 ml)

Tekući sapun CHAMPAGNE (ŠAMPANJAC)

Anti-age

S ekstraktom šampanjca i uljima za njegu suncokreta, palminih sjemenki i kokosa, kožu nježno čisti i njeguje te ju štiti od preranog starenja. Profinjen miris šampanjca otklanja umor i rukama daje novu energiju te svježinu. (300 ml)

Tekući sapun GREEN VITAL s pantenolom

Zahvaljujući dodanom pantenolu, ni kod čestog pranja ruku, kožu ne isušuje, već naprotiv, pomaže kod obnavljanja isušene i raspucale kože ruku. Ruke ostaju meke, podatne i njegovane još dugo nakon pranja. Primjeren za posude za sapun. (1000 ml)

Tekući sapun BLUE FRESH s glicerinom

Obogaćen glicerinom, kožu ruku ugodno omekšava i vlaži, čak i kod čestog pranja ruku. Ruke ostaju podatne i njegovane. Primjeren za posude za sapun. (1000 ml)