U zajedničkom terminu od 05. do 09. travnja na Zagrebačkom velesajmu održavaju se međunarodni sajmovi GRADITELJSTVO, INTERKLIMA, OBRTNIŠTVO I ZAGREB TRANSPORT SHOW.


SAJAM GRADITELJSTVO se u 35 godina postojanja potvrdio kao najznačajniji poslovni događaj graditeljske struke u Hrvatskoj i regiji, jer na jednom mjestu okuplja vodeće domaće i svjetske proizvođače građevinskog materijala, opreme i mehanizacije.

Vezani članci Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec napravila promjenu zbog koje je ultrakratka haljina odmah pala u drugi plan! Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović imala nezgodu, ali nema u planu propustiti hit-show: "Kada ti kćer i sin kažu molim te nemoj odustati"

Održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Republike Hrvatske. Svoje novitete izlagat će poznati svjetski proizvođači građevinskih materijala i građevinske mehanizacije Wienerberger, NEXE - Dilj, Inotherm, Supera, Hyundai.

Od stručnog programa izdvajamo Dan graditelja te Dan arhitekata na kojem će se i ove godine razmatrati aktualna situacija i problematika hrvatskog graditeljstva.

Posjet sajmu bit će prilika da svi koji grade, opremaju i uređuju svoj dom dođu do potrebnih proizvoda i materijala po posebnim sajamskim cijenama.

INTERKLIMA, 21. međunarodni sajam grijanja, hlađenja, klimatizacije i obrade pitkih voda vodeći je specijalizirani sajam ove vrste u ovom dijelu Europe, jer na jednom mjestu okuplja najznačajnije svjetske proizvođači i poslovne posjetitelje iz Hrvatske i susjednih zemalja. Ove godine svoje sudjelovanje, direktno ili putem svojih zastupnika i distributera, prijavili su Viessmann, Weishaupt, Centrometal, Bosch, Ariston, Mariterm, Samsung, Daikin vodeće svjetske tvrtke u području grijanja, toplinske tehnike i klimatizacije. Osim simpozija INTERKLIMA 2011 i Konferencije o termografiji, posjetitelje očekuje veliki izbor klima uređaja koji će se prije nadolazećeg ljeta moći nabaviti po vrlo povoljnim cijenama.

SAJAM OBRTNIŠTVA u tradicionalnom proljetnom terminu okuplja veliki broj obrtnika, malih i srednjih hrvatskih poduzetnika koji predstavljaju svoje proizvode i usluge, pokazujući posjetiteljima sve svoje mogućnosti i umješnost. Najveća nacionalna izložba hrvatskih obrtnika, promovira novitete već afirmiranih obrtnika, ali je ujedno izuzetna prilika za mlade obrtnike koji započinju svoj samostalni rad ili već rade u nekoj od obrtničkih radionica. U stručnom dijelu sajma održat će se i Obrtnički forum – susret obrtnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske, a punu potporu sajmu i ove godine dat će Hrvatska obrtnička komora.

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva dodijeliti će nagradu 'Vrijedne ruke', tradicionalnu nagradu najboljem poduzetniku/izlagaču/obrtniku za najbolji proizvod.

U terminu 5.-9. 04. održat će se i Zagreb Transport Show međunarodni sajam gospodarskih vozila, prometa, logistike i prateće industrije. Sajam je namijenjen velikim i malim prijevoznicima tereta i putnika, maloj privredi i obrtu, trgovcima, serviserima, davaocima usluga u prometu te državnim institucijama i lokalnoj samoupravi. Osim gospodarskih vozila i prateće industrije, izlagački dio u kojem nastupaju renomirani izlagači VW, AZ CROBUS, PEUGEOT upotpunjen je svim grupacijama prijevoza.

Naročita pažnja pridodana je uslugama i organizaciji u prometu i povezivanju s ostalim oblicima prijevoza, stvarajući presjek ponude u prometu i transportu.

Zagreb Transport show će pratiti sadržajan stručni program u organizaciji Ministarstva prometa, fakulteta prometnih znanosti, MUP-a i Grada Zagreba. Hrvatski oldtimer savez izložit će zanimljiva starodobna vozila, dok će Klub željezničkih modelara Zagreb na svom izložbenom prostoru izlagat veliki broj modela željeznica, maketa, ostalih vozila te izloške iz povijesti željezničkog prometa.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju