Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove tehnologije mijenjaju svijet

Windays: Studio Dnevnika Nove TV se uključio mobitelom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednji dan Windaysa obilježila su predavanja na temu konkurentnosti, poslovne ekspanzije, investiranja i novih poslovnih modela.

Nove tehnologije mijenjaju svijet pred našim očima što se posebno odražava na rad medija. Tako se prvi put, izravno na konferenciju mobitelom uključio i studio Nove TV. Novih platformi putem kojih ćemo moći pratiti televizijski program sve je više no bit ipak ostaje ista.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bez posla tek 3949 osoba Opet Istra i opet rekord: Bilježe najnižu nezaposlenost još od 1989. godine! Slika nije dostupna USUSRET LOKALNIM IZBORIMA Pukla ljubav? Bandić poručio Vladi da konačno počne vući prave poteze

>> Windays: U Hrvatsku stižu e-knjige

'Vjerojatno će se tehnologija razvijati do neslućenih razmjera, uopće mi je teško predvidjeti gdje će sve to ići, ali što god da se dogodi, što god da se razvije, sadržaj će biti ključan i sadržaj će uvijek biti taj koji će nositi', kazala je Iva Gačić, direktorica Informativnog programa Nove TV.

Slušati i učiti iz iskustava najuspješnijih uvijek je važno. 'Izuzetno nam je drago da je poslovni dio konferencije rast od nekih 20-ak posto što se tiće sudionika i to pokazuje da i taj poslovni dio ima svoju publiku i da su teme i predavači koje smo odabrali bili atraktivni', poručio je Marko Makovac, direktor WinDays konferencije.

Kako stvoriti uspješan posao i razvijati ga zanimalo je mnoge. 'Ako hoćete da uspete u bilo kojem poslu, ali suštinski, da uspete morate da uđete u suštinu toga posla i da ga radite stvarno sa 100 posto', smatra Slobodan Vučićević iz NCA Investment Group-a. 'Tehnologija je ključna danas jer ona je preduvjet koji može nositi inovacije koje jednostavno danas očekuju potrošači i hvala bogu u tome uspijevamo dobro se nosit s velikim našim konkurentima', kaže Krešimir Bešvir iz Podravke.

Sadržaj 11. Windaysa pak čini se uspješno je zadovoljio sve interese više od 1600 sudionika. Oni 12. počinju se planirati već od sutra.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene