Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navike su navike

VIDEO: Premda je alergičan na nju, konj i dalje pase travu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pandora nije poput svakog drugog konja. Naime, alergična je na travu te većinu svog vremena provodi prekrivena specijalno dizajniranom materijalom uz pomoć kojeg može izlaziti na ispašu.

Njezina vlasnica kaže kako je prvi put shvatila da je konj alergičan kada su mu se na trbuhu pojavile velike izbočine. Nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja liječenja uz pomoć raznih preparata, krvne pretrage potvrdile su da je konj alergičan na travu, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Konji Svaka čast! Anamarija je radila tri posla da bi spasila konje koji su trebali završiti u klaonici: "Nisam se mogla pomiriti s time" Slika nije dostupna Rijetka alergija Gotovo umro zbog 'alergije' na - žene!

Pandora ponekad pase travu premda se njena prehrana sastoji uglavnom od šećerne repe, mekinja i soje, uz koje uzima i velike doze protualergijskih tableta koje joj pomažu da probavi travu koju jede. Njezina vlasnica objašnjava kako je se ne može jahati tijekom podnevnih sati, dok za vrijeme ljeta mora ostati u štali. No unatoč tome, Pandora se čini kao sretan i zadovoljan konj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene