Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrena kugla bez zvuka

Stotine Finaca su vidjele ovo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer navečer Finci su svjedočili neobičnom fenomenu na noćnom nebu.

Iznad njihovih glava velikom brzinom proletjela vatrena kugla. Značajno je da je svjedoka događaja izuzetno puno te da su svi naveli nekoliko identičnih zapažanja.

Pročitajte i ovo Donald Trump Novo proširanje? Finski predsjednik nije zabrinut zbog Trumpovih izjava: "Fokusirani smo na pristupanje NATO-u" Migranti Već ovog tjedna Zatvaraju granične prijelaze s Rusijom zbog sve većeg priljeva migranata: "Želimo da se ovo zaustavi"

Prvo je da se vatrena kugla kretala iz smjera juga ka sjeveru, drugo da je sve trajalo niti desetak sekundi i treće i možda najzanimljivije - nije se čuo nikakav zvuk. Video snimka vatrene kugle objavljena je i na YouTubeu, a možete je pogledati i na našem portalu.

Čak preko 155 očevidaca dojavilo je finskim službama kako je vidjelo neobičan fenomen na noćnom nebu iznad juga Finske tijekom jučerašnje večeri. 'Činilo se kako vatrena lopta dolazi iz smjera juga, nakon čega je nestala u oblacima. Iza nje se iskrilo, a bila je izrazito jarkog svijetla. Kretala se velikom brzinom, no bez zvuka', napisala je Eli Näkyvillä iz grada Tuulosa na portalu taivaanvahti.fi.

Pogledajte video te zaključite sami o čemu se radi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene