Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Genetika presudna u izboru

Savršeni partner zapisan je u vašem genetskom kodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vi usamljeni kojima je dosta šaranja bespućima interneta u potrazi za mogućim partnerom, mogli bi iskoristiti jednu novu metodu potrage za savršenim partnerom. A kako kažu i garantiraju, ova je potraga nepogrešiva.

Do idealnog partnera možete doći jednim klikom miša, tvrdi tvrtka u Švicarskoj koja posreduje pri upoznavanju parova na osnovi njihovih genetskih predispozicija. Dobar seks i vjernost u ljubavnom odnosu po tom receptu trebali bi biti osigurani.

Pročitajte i ovo PR Najbolja veza možda ipak postoji! Najbolja veza – postoji li nešto takvo? Slika nije dostupna NAKON MNOGIH NAGAĐANJA Otkriveno zašto su Putin i Macron sjedili za stolom dugim četiri metra: ''Nismo mogli dopustiti da se dokopaju predsjednikova DNK-a"

Upoznavanje počinje na nimalo romantičan način; sjedite ugodno zavaljeni u naslonjač i štapićem uzmete bris iz usta za vaš DNA. Uzorak stavljate u epruvetu, i zatim pošaljete već spomenutom laboratoriju u Švicarskoj, prenosi Mondo.

Nekoliko dana kasnije na vrata vam stiže pismo u kojem se nalaze rezultati analize: jedan deseteroznamenkasti broj - vaš ID. S tim podacima ulazite na njihovu stranicu i počinjete potragu za vama savršeno genetski kompatibilnim stvorenjem.

Osoba s kojom ćete imati uzbudljiv seks, zdravu djecu i koja će vam biti vjeran partner bit će pronađena uspoređivanjem DNA. I tako ljubav u budućnosti vidi švicarska tvrtka Gene Partner iz Zuericha koja ovu uslugu naplaćuje 199 dolara.

Od lipnja ove godine nudi pomoć ljudima koji traže partnera pod motom: 'Ljubav se ne događa slučajno'.

'Oni koji su prešli tridesetu, a žele imati djecu, ne smiju gubiti vrijeme'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene