Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vi usamljeni kojima je dosta šaranja bespućima interneta u potrazi za mogućim partnerom, mogli bi iskoristiti jednu novu metodu potrage za savršenim partnerom. A kako kažu i garantiraju, ova je potraga nepogrešiva.


Do idealnog partnera možete doći jednim klikom miša, tvrdi tvrtka u Švicarskoj koja posreduje pri upoznavanju parova na osnovi njihovih genetskih predispozicija. Dobar seks i vjernost u ljubavnom odnosu po tom receptu trebali bi biti osigurani.

Vezani članci Katy Perry i Orlando Bloom Nevolje u raju zbog trudnoće: Dosad su im cvale ruže, ali tenzije su iz dana u dan sve veće? Slika nije dostupna Rotvajler spasio vlasnicu od napada bivšeg partnera

Upoznavanje počinje na nimalo romantičan način; sjedite ugodno zavaljeni u naslonjač i štapićem uzmete bris iz usta za vaš DNA. Uzorak stavljate u epruvetu, i zatim pošaljete već spomenutom laboratoriju u Švicarskoj, prenosi Mondo.

Nekoliko dana kasnije na vrata vam stiže pismo u kojem se nalaze rezultati analize: jedan deseteroznamenkasti broj - vaš ID. S tim podacima ulazite na njihovu stranicu i počinjete potragu za vama savršeno genetski kompatibilnim stvorenjem.

Osoba s kojom ćete imati uzbudljiv seks, zdravu djecu i koja će vam biti vjeran partner bit će pronađena uspoređivanjem DNA. I tako ljubav u budućnosti vidi švicarska tvrtka Gene Partner iz Zuericha koja ovu uslugu naplaćuje 199 dolara.

Od lipnja ove godine nudi pomoć ljudima koji traže partnera pod motom: 'Ljubav se ne događa slučajno'.

'Oni koji su prešli tridesetu, a žele imati djecu, ne smiju gubiti vrijeme'.