Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dokazala nemoguće

Ribica preživjela 21 sat izvan vode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zlatna ribica Ginger 'začepila je usta' stručnjacima za životinje dokazavši nemoguće, izvan vode je preživjela čak 21 sat. Barbara Woodward pronašla je Ginger na podu njihova doma u 7 sati ujutro.

Pretpostavila je da je ribica mrtva te je otišla na posao. No, kada se u 20 sati vratila kući, Ginger je još bila živa, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Ilustracija Snaga stigme Roditelji željeli sakriti djetetovu dijagnozu, pa krivotvorili dokumente! I neki stručnjaci štete djeci: ''On to ima, ali ne mora pisati..." Ilustracija Ljubav je kriva?! ''Štene je letjelo 10 metara u daljinu'': Žena koja baca životinje kroz prozor ponovno ima psa

Nije mogla vjerovati da je još uvijek živa jer je ribicu zadnji put vidjela noć prije u 23 sata, što znači da je 21 provela na suhom. Lokalni veterinar tvrdi da zlatne ribice umiru minutu nakon što su izvan vode.

Gigner je 61-godišnja Barbara dobila na dar od svojeg supruga, 62-godišnjeg Alana. 'Nisam mogla vjerovati, izgledala je kao mrtva i već sam ju planirala pokopati. Ovo je uistinu božićno čudo!', rekla je Barbara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene