Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenadite prijatelje!

Pogledajte kako promijeniti font, boldati tekst i ubaciti simbole u status na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Statusi na Facebooku i Twitteru ne moraju biti uvijek isti – promijeniti im izgled i ubacite zanimljive simbole

Ako vam je dosadio postojeći font na Facebooku i Twitteru i želite ukrasiti svoje statuse, postoji rješenje i za to.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Emotivna ispovijest "Zašto sam danas na Povorci ponosa? Više ne želim gutati bol, hodati pognute glave i skrivati što mi se događa. Od sada želim pričati" Objava Elizabete Mađarević na Facebooku (Foto: screenshot Facebook) Nakon sramotnih objava Evo što stručnjaci za informacijsku sigurnost kažu na tvrdnje hrvatske diplomatkinje da joj je profil na Facebooku hakiran

Naime, Netokracija nam je otkrila način na koji možemo promijeniti i podebljati font, odnosno napisati status na Facebooku i Twitteru u kurzivu, a moguće je dodavati i različite simbole.

Sve što je potrebno jest otići na nekoliko internetskih stranica, tamo odabrati izgled fonta, odnosno simbol koji vam odgovara, kopirati ga i zatim pejstati na Facebook ili Twitter – i to je to!

Na ovoj stranici nalaze se brojni simboli koje ćete moći stavljati u statuse na društvene mreže poput aviona, srca, kosturske glave i stotina drugih te ih je, dakle, potrebno samo kopirati i pejstati i oni će se pojaviti u vašim statusima.

Ako želite samo boldati riječi ili ih staviti u kurziv, možete otići na Twitalics, dok na Facebook Unicode Generatoru imate  veći izbor fontova koje možete koristiti u statusima.

No, treba napomenuti da ne podržavaju svi web preglednici ove promjene u fontovima – naime, korisnici koji mrežom surfaju putem Chromea na Windows 7 operativnom sustavu moći će vidjeti samo neke simbole, ali neće vidjeti tekst, nego samo kvadrate.

Oni koji koriste druge preglednike internetskih stranica poput Internet Explorera, Firefoxa i Opere ovih problema nemaju te će moći pročitati sve što je napisano s drugim fontovima.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene