Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Korisiti i Facebook

Nova iPhone aplikacija vas 'pretvara' u Terminatora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojavio se novi apsolutni hit među iPhone aplikacijama - tzv. 'Terminator vision', odnosno pogled kroz 'oči' terminatora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rise of the machines Sve inteligentnija računala: Jesmo li blizu scenariju iz Terminatora? Slika nije dostupna Ništa više neće biti isto Evo koga bi uskoro mogli zamijeniti - ROBOTI!


Ova inovativna i zabavna aplikacija prepoznaje lice osobe putem kamere ugrađene u iPhone te potom, ukoliko je ista osoba na vašoj listi Facebook prijatelja, prikaže osobne podatke te osobe, skinute s njihovog Facebook profila.

Ono što prikaže jest Ime i prezime, spol i datum rođenja na crvenom ekranu, koji ima identičan zaslon kao pogled kroz oči Terminatora u popularnom drugom nastavku istoimenog filma. Za potpun doživljaj možete i sami proizvoditi zvukove napete glazbe, ali to je više stvar osobnog izbora.

Aplikaciju je napravio tim iz hackday.tv-a i već je osvojila nagrade za najtraženiji izbor kod korisnika i prvo mjesto najpopularnijih iPhone aplikacija u New Yorku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene