Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon napada hakera web stranici CIA-e nije se moglo pristupiti nigdje u svijetu, a kasnije navečer smetnje su se smanjile pa je 'izbacivanje' postalo sporadično.


Javna stranica Centralne obavještajne agencije 'srušila' se jučer navečer, a skupina Lulz Security odmah je objavila kako su ju oni hakirali, javlja Reuters. Podsjetimo, hakeri Lulz Securityja odgovorni su i na edavne napade na američki Senat, Sony, News Corp i američku javnu televizijsku mrežu.

Vezani članci Klaićeva bolnica Udario dijete tupim predmetom jer je biciklom slučajno udarilo u kantu za smeće Psi, ilustracija Horor u Josipdolu: Staford iskočio iz vozila i napao dijete (7) koje je bilo u pratnji oca pa ga teško ozlijedio

Nakon napada hakera web stranici CIA-e nije se moglo pristupiti nigdje u svijetu, a kasnije navečer smetnje su se smanjile pa je 'izbacivanje' postalo sporadično. - Provjeravamo izvješća o problemima s našom web stranicom - potvrdili su iz CIA-e.

Provaljujući na stranicu CIA-e hakeri nisu, kao ranijim slučajevima, mogli doći do važnih podataka pa stručnjaci smatraju kako je ovo bila samo 'demonstracija moći'. (Agencija VLM)