Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najnovije istraživanje

Žene na pilulama biraju pogrešne partnere?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žene koje koriste kontracepcijske pilule riskiraju da odaberu loše seksualne partnere jer odabiru muškarce na koje se mogu osloniti, a ne one koji ih doista privlače, pokazuje najnovija britanska studija.

Kontracepcija smanjuje onu prirodnu sposobnost za odabiranjem partnera koji će osobu zadovoljiti u krevetu. Ali pomaže joj da pronađe onog pouzdanog, zaključak je znansvenika s Engleskog Sveučilišta u Stirlingu koje je objavio The Sun.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić U Dnevniku Nove TV Ne propustite posljednje i najrelevantnije predizborno istraživanje Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako"

Veze kod osoba koje koriste kontracepciju, pokazalo je britansko istraživanje, traju u prosjeku dvije godine duže. Ali žene su često u konačnici nezadovoljne seksualnim životom i vrlo je vjerojatno da će upravo one zatražiti razvod, prenosi The Sun. Efekt je tako snažan da stručnjaci koji su radili na studiji savjetuju ženama da izbjegavaju pilule ukoliko traže budućeg supruga, upravo zato da bi pronašle muškarca koji im je doista atraktivan. Zbog pilula su ženama privlačniji brižniji i feminizirani muškarci. Za razliku od onih muževnijih, i eventualno manje pouzdanih. Žene koje ne piju pilule, mogu iskusiti i jedno i drugo, ovisno o stanju hormona. 'Dio je to kemije!', kazao je voditelj ovog istraživanja, dr. Craig Roberts za britanski The Sun.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene