Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pušenje šteti zdravlju

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ovako izgledaju pluća nakon samo 60 cigareta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako se tješite mišlju kako pušite malo cigareta te da vam to neće toliko naškoditi, onda nemojte čitati dalje, jer slijedi naglo "triježnjenje". Upozoravamo vas na uznemirujući sadržaj.

Ryan Au, profesor iz Tung Chi Ying memorijalne škole u Hong Kongu napravio je video kojim je htio studentima koliko je opasno pušenje cigareta. Razlog je bio njegova zabrinutost odlukom većine njegovih studenata da će početi pušiti cigarete.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uznemirena javnost Prvi na svijetu zabranili su potpunu prodaju duhana, a sada su donijeli novu odluku Šokantna snimka pokazala razliku između organa pušača i nepušača (Screenshot YouTube) Pušači, obvezno pogledati! Evo što cigarete rade vašim plućima: Šokantna snimka pokazala razliku između organa pušača i nepušača

Video pokazuje dvoja svinjska pluća, jedna zdrava i druga oštećena - i to nakon samo 60 popušenih cigareta. Pluća koja su uvlačila dim cigareta vidljivo su oštećena i tamnija, a dušnik im isto tako blokiran i prožet mrljama, prenosi Daily Mail.

VIDEO Za svaku osudu: Otac daje cigaretu bebaču

Au je eksperiment napravio tako da je pluća spojio na zračnu pumpu te tako simulirao disanje. Oba para pluća bila su zdrava na početku eksperimenta. Jedna pluća udisala su normalan zrak, a druga mješavinu zraka i dima cigareta, točnije njih 60. Rezultate možete jasno razaznati u videu, koji je još jednom ponavljamo, uznemirujućeg sadržaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene