Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Niti deset minuta

Tri super lagane vježbe koje će sačuvati vaše zdravlje u uredu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sati sjedenja u uredu mogu izazvati probleme s cirkulacijom krvi u nogama, no prema njemačkoj osiguravateljskoj tvrki VBG, samo nekoliko lakših vježbi može spriječiti oticanje nogu.

Za početak ustanite i stanite uz nešto čvrsto, primjerice naslonjač stolice. Potom raširite noge u širinu ramena i lagano savijte koljena. Dok ste u toj poziciji, što je više moguće podignite se na nožne prste i zatim spustite. Vježbu ponoviti deset puta.

Pročitajte i ovo Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti" Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok

Druga vježba se sastoji od dizanja nogu oko 30 centimetara iznad zemlje i rotiranja stopala pet puta u desno, pa u lijevo. Istu vježbu ponovite s drugom nogom.

U trećoj vježbi, dok sjedite, ispružite obje noge dotičući pod ispred sebe. Potom ispružite nožne prste i povucite noge prema sebi, savjetuje VBG. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene