Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kampanja za ukidanje tjelesnog kažnjavanja djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednica hrvatske vlade Jadranka Kosor sastala se u utorak sa zamjenicom glavnog tajnika Vijeća Europe Maud De Boer-Buquicchio u Strasbourgu i s njom razgovarala o pokretanju kampanje za ukidanje tjelesnog kažnjavanja djece.

Kampanja kreće u nedjelju 15. lipnja iz Hrvatske u organizaciji ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, na čelu kojeg stoji Kosor, te Vijeća Europe.

Pročitajte i ovo Prometna policija/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Stiže novi stroži zakon Stižu drakonske kazne za vozače: Evo koliko bi vas moglo koštati ako odbijete "puhati" Nova kampanja Hrabrog telefona (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Nova kampanja Hrabrog telefona ''Roditelji se osjećaju bespomoćno...'': Poražavajući rezultati o fizičkom kažnjavanju djece

Zamjenica glavnog tajnika Vijeća Europe Maud De Boer-Buquicchio izrazila je zahvalnost što je Hrvatska prihvatila domaćinstvo nad kampanjom.

Jadranka Kosor zahvalila je na ukazanoj časti što kampanja kreće iz Hrvatske.

Njih su dvije, kaže se u priopćenju, pogledale TV spot "Podignite ruku protiv tjelesnog kažnjavanja djece!" koji će prvi put biti prikazan u nedjelju u Zagrebačkom kazalištu lutaka.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene