Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanska studija potvrdila je da crno vino i tamna čokolada imaju antioksidativno djelovanje. Oni u praksi djeluju tako da šire krvne žile i omogućuju bolju opskrbu kisikom, koji olakšava i ubrzava rad neurona.


Ljudski je mozak fini mehanizam koji upravlja funkcijama svih naših organa, mišića, živaca. Uz  sve to upravlja željama, strahovima, mislima, idejama. Kako biste ga održali u formi, trenirajte ga križaljkama, no ne zaboravite i pomoć u hrani, piše PourFemme.

Vezani članci Čokolada, ilustracija Zbog pesticida etilen oksida povlači se jedna čokolada s hrvatskih polica Začini, ilustracija Sve na jednom mjestu: Pogledajte koji su sve proizvodi u zadnje vrijeme povučeni s polica trgovina

S obzirom na to da je vino alkoholno piće, a čokolada visokoenergetska hrana, valja ih konzumirati u ograničenim količinama. (Agencija VLM)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju