Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Agencija za lijekove kontrolirat će cjepiva pri SZO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agencija za lijekove i medicinske proizvode Hrvatske kvalificirala se za kontrolu cjepiva pri Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO).

Inspekcijski tim SZO-a koji je 31. svibnja obavio konačan nadzor nad hrvatskim regulatornim sustavom za cjepiva, zaključio je da Agencija za lijekove i medicinske proizvode u potpunosti ispunjava uvjete za kontrolu cjepiva koja će se proizvoditi u Hrvatskoj i izvoziti putem natječaja UNICEF-a, ili na druga tržišta za čiji regulatorni nadzor jamči SZO.

Pročitajte i ovo CEZIH ponovo neće biti dostupan zbog planiranih radova NIJE PRVI PUT Pacijenti neće moći do uputnica i recepata: CEZIH prestaje s radom, objavljeno do kada Ilustracija Pismo liječnicima HALMED poslao važno upozorenje: "Moguć je razvoj neurorazvojnih poremećaja"

To nije samo priznanje Agenciji za rezultate koje je posljednjih
godina postigla na uvođenju i unapređenju sustava osiguranja kakvoće u svoje poslovanje, već i snažan poticaj domaćim proizvođačima lijekova i medicinskih proizvoda orijentiranih izvozu da unapređuju sustav proizvodnje, kontrole i osiguranja kakvoće izlaznih proizvoda, što će rezultirati njihovom većom konkurentnošću na inozemnim tržištima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene