Obavijesti Video Pretražite Navigacija
M3GAN

Zastrašujuća priča o umjetnoj inteligenciji

PR
PR Foto: PR
Ona nije samo igračka, već dio obitelji. Učiniti će sve da ostane dio nje, čak se i okrenuti protiv njih samih.

M3GAN je čudo umjetne inteligencije, realistična lutka programirana da bude djetetov najbolji prijatelj i najveći saveznik roditelja. Dizajniran od strane briljantne robotičarke Gemme u tvornici igračaka, M3GAN može slušati, gledati i učiti dok postaje prijatelj i učitelj, prijatelj u igri i zaštitnik, a sve za dijete za koje je vezana. Kad Gemma iznenada postane njegovateljica svoje osmogodišnje nećakinje Cady koja je ostala bez roditelja, Gemma je nesigurna i nespremna da bude roditelj. Pod velikim pritiskom na poslu, Gemma odlučuje upariti svoj prototip M3GAN s Cady u pokušaju da riješi oba problema – ali to je odluka koja će imati nesagledive posljedice.
PR PR Foto: PR
Od najkreativnijih modernih tvoraca horora — Jamesa Wana, filmaša koji stoji iza franšiza Slagalica strave, Podmuklo i Prizivanja, i Blumhousea, producenta filmova za Noć vještica, Crnog telefona i Nevidljivog čovjeka — dolazi novo lice terora.

Pročitajte i ovo Ilustracija osuđen na 8 godina Silovatelj opsjednut likom iz filma bolesno manipulirao žrtvom: "On je opasan predator" PR Deveti nastavak Brzih i žestokih Brzi i žestoki 9

PR PR Foto: PR
Film je režirao Gerard Johnstone (Kućni pritvor, The New Legends of Monkey) koji iza sebe nema mnogo dugometražnih filmova snimljenih, ali je itekako poznavatelj dobre priče sa iznenađujućim obratima i slapstick humora koji iznenadi ali ne izbaci gledatelja iz priče.

PR PR Foto: PR
Iz dosadašnjih trailera što smo vidjeli, sličan pristup filmu možemo očekivati i ovdje – tamu i originalnost na polju horora od strane Jamesa Wana, Blumhousea i scenaristice Akele Cooper, a od strane Johnstonea pristup tom materijalu ubacivanjem crnog humora koji neće utjecati na priču već samo učiniti film zabavnijim.
PR PR Foto: PR
U filmu glume Allison Williams (Bježi!, 2017., Savršenstvo, 2018.), Violet McGraw (Prokletstvo kuće Hill, 2018., Jett, 2019.), Ronny Chieng (Shang-Chi i legenda o deset prstenova, 2021., Godzilla vs Kong, 2021.), Brian Jordan Alvarez (Will & Grace, 2018., Djevica Jane, 2015.), Jen Van Epps (Cowboy Bebop, 2021., Bez izlaza, 2022.), Lori Dungey (Cowboy Bebop, 2021., Prstenova družina, 2001.) i Jenna Davis (Beskrajni vlak, 2020., Scarlettin laboratorij,2021.) kao M3GAN.


Iako je film svoju premijeru imao 07. prosinca u Los Angelesu a u kina dolazi tek u siječnju 2023., već se pregovara o početku snimanja nastavka jer su svi nevjerojatno zadovoljni kako je film na kraju ispao.


U kinima od 12.01.


 

 GLUMCI: Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten
REŽIJA: Gerard Johnston
SCENARIJ: James Wan, Akela Cooper
PRODUCENTI: Jason Blum, Michael Clear, Couper Samuelson, james Wan
IZVRŠNI PRODUCENTI: Greg Gilreath, Adam Hendricks, Mark David Katchur, Judson Scott, Ryan Turek, Allison Williams
ŽANR: horor, sf, triler
Distribucija: Editus d.o.o.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene