Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ni kriv ni dužan

I to se događa: Tipfelerom došao do izborne pobjede!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Običan tipfeler doveo je do neobične i neočekivane izborne pobjede na lokalnim izborima u SAD-u.

James J. Butler osvojio je 1.526 glasova birača prilikom izbora u Odbor za imenovanja i oporezivanje u gradu Derbyju u Connecticutu. Spomenuti odbor nadgleda gradske financije, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opet na vlasti Merkel pobijedila, evo kako se to odrazilo na EURO Slika nije dostupna Šesto dijete u bolnici Petero djece poginulo u požaru kuće, majka uhićena pod sumnjom za ubojstvo

Ono što je zanimljivo jest da je 72-godišnji James R. Butler zapravo trebao biti pobjednik tih izbora, odnosno otac krivo izabrane osobe. Njega je nominirala demokratska gradska skupština za novi, dvogodišnji mandat.

Otac 46-godišnjeg Jamesa J. Butlera rekao je lokalnim medijima kako njegovog sina niti najmanje ne zanima ta funkcija, no stvar je gotova, jer je on legitimno izabran na tu funkciju, iako uz pomoć običnog tipfelera.

Glasnogovornik ureda državnog tajnika smatra kako bi James J. Butler trebao prisegnuti na svoju novu dužnost do 3. prosinca, kad je krajnji rok za preuzimanje dužnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene