Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom radova

Slučajno si ispalio čavao od 10 cm u srce - i preživio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
52-godišnji Dennis Hennis preživio je opasnu nezgodu kada si je slučajno ispalio čavao u srce.

Nesreća se dogodila dok je Dennis čistio pištolj za ispaljivanje čavala prilikom čega si je u srce ispalio jedan od 10 centimetra. Završio je u bolnici na operaciji nakon čega mu je liječnik rekao neka kupi srećku za lutriju.

Pročitajte i ovo Ilustracija trajalo je više od osam sati Veliki uspjeh splitskog KBC-a: Po prvi put izvedena operacija vađenja zloćudnog tumora iz srca Kardiovaskularne bolesti - 4 NEMOJTE IH IGNORIRATI One su ubojica broj jedan u Hrvatskoj: U godinu dana usmrtile su gotovo 23.000 ljudi. Stručnjak upozorava na simptome

>> Zabio si čavao u glavu, a da to nije ni primijetio

'Već sam dobio na lutriji. Dobio sam novog unuka na svoj rođendan, a tjedan dana nakon toga sam umalo poginuo. Sada rođendane slavimo zajedno', ispričao je Dennis. Kako piše Reuters, Dennis se upucao čavlom dok je sa sinom bio na susjedovom krovu. Pištolj je zapeo i Dennis ga je počeo čistiti ne bi li ga otkočio i tada mu je pištolj ispalio čavao u prsa, točno u srce.

Čavao mu je prošao kroz desnu klijetku koja opskrbljuje pluća krvlju i Dennis je ubrzo dobio srčani udar. Srećom, brzo je prebačen helikopterom u bolnicu te se oporavlja nakon uspješne operacije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene