Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zato, jer...'

Pismo mladenke roditeljima: Niste pozvani!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sada već udana žena, pismo je objavila na Redditu uz objašnjenje da su je roditelji zlostavljali sve dok nije pobjegla od kuće, a htjeli su pozivnicu za njeno vjenčanje.

Buduća mladenka svojim je roditeljima poslala pismo u kojem ih je obavijestila o detaljima svog vjenčanja. Ali to nije bila pozivnica, upravo suprotno. U pismu je svojim 'nasilnim i narcisoidnim' roditeljima poručila da nisu dobrodošli, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Neizreciva tuga FOTO Dankini roditelji u Boru zapalili svijeću: Otac u suzama poljubio pa ostavio plišanog bijelog medvjedića Amit Soussana 55 dana torture "Držali su me okovanu u dječjoj sobi. Natjerao me da maknem ručnik i prislonio mi pištolj na čelo"

Pismo je postalo viralno nakon objavljivanja na Redditu.

'Moji narcisoidni roditelji su me zlostavljali 16 godina dok nisam pobjegla od kuće', napisala je korisnica imena'Skitzocat' uz fotografiju pozivnice.

Krvavi svatovi: Ispaljena raketa usmrtila 26 ljudi na vjenčanju

'Sada pokušavaju zastrašivanjem (preko obitelji, nisu se potrudili razgovarati sa mnom osobno) dobiti pozivnicu za moje vjenčanje. Može im se odgovoriti samo na jedan način', dodala je.

'Održat će se lijepa svečanost popraćena tortom, hranom i općim veseljem. A vi niste pozvani na bilo što od toga. Jer je**te se, eto zašto', poručila je među ostalim roditeljima.

Ocu bila vreća za udaranje

U komentarima ispod objave objasnila je da s roditeljima nije bila u kontaktu sedam godina, a prije bijega od kuće otac ju je, napisala je, znao koristiti kao vreću za udaranje.

Naknadno je otkrila da su joj bake i djedovi, a jedan od njih ju je trebao dovesti do oltara, poručili da se zbog poruke boje doći na vjenčanje. No, djevojku to nije obeshrabrilo te je poručila da će do oltara doći sama. 'Vjenčanje je bilo nevjerojatno', poručila je u utorak. Originalnu fotografiju 'pozivnice' za roditelje objavila je, naime, prije pet mjeseci.

Pozvali Hitnu zbog pijane mlade pa dio uzvanika završio u policiji

A što se dogodilo nakon prve objave?

Nakon fotografije 'pozivnice', mladenka se oglasila novom objavom. Objasnila je da joj je otac preko bake i djeda poslao prijeteću poruku. 'Naš odnos je sad nepomirljiv', poručio joj je među ostalim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene