Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PLODINE

Najbolje grill lokacije nikad nisu bile bliže

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR +0 PR Galerija 1/2 >>
Na neke od lokacija možete doći i javim prijevozom, do nekih biciklom, a do nekih čak i pješke.

 Ako živite u glavnom gradu naše zemlje i njegovoj okolici, zaista ne trebate ići daleko da biste pronašli savršenu lokaciju za savršen grill. . Zahvaljujući dobrim vremenskim prilikama, posljednjih smo se nekoliko vikenda družili sa sjajnom mladom ekipom iz Zagreba, ljubiteljima dobrog društva i sjajnog grilla. Naravno, odmah smo kliknuli, a evo i gdje su nas sve odveli…

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestio AZTN Poznati trgovački lanac dobio kaznu od 30.000 eura: Pogledajte o čemu je riječ PR Nove Plodine Nove Plodine u Rijeci otvorene u sklopu projekta RIO Kantrida

• Obronci Medvednice nude brojne mogućnosti. Ako se ponašate pristojno, zaštitari će vam dopustiti da ondje roštiljate u kontroliranim uvjetima. Važno da je budete oprezni i za sobom sve temeljito počistite. Prirodnog hlada i svježeg zraka ima dovoljno. Tu su i brojne drvene klupe sa stolovima i izvori pitke vode. I potoci, ledeni potoci zahvaljujući kojima će vaša pivica biti ledena cijeloga dana!
• Eko selo Gradunje nalazi se u Svetom Ivanu Zelini i udaljeno je tridesetak minuta vožnje automobilom od Zagreba. Nećete stići ni napraviti plan kojim redom ćete što baciti na grill i već ćete biti tamo. Prigorje, slikoviti, vinorodni kraj, oduševit će vas i neće vam biti jasno zašto ovdje ne dolazite češće. Seoski turizam ovdje je sve razvijeniji, pa su tako otvoreni i brojni restorani. Na nepreglednim brežuljcima nalaze se bojne lokacije za grill. Samo trebate odabrati koja vam se najviše sviđa.

PR PR

• Otprilike na jednakoj udaljenosti nalazi se još jedno sjajno izletište i to u Zaprešiću. Iznad glavne željezničke postaje ugledat ćete jezero i to će biti znak da ste stigli na pravo mjesto. Predivna priroda, jezero i već postavljeni roštilji, klupe, stolovi i stolice koji će vam olakšati pripremu. Nabavite ranije sve što vam je potrebno i samo uživajte! Ako se mislite zadržati, ponesite sa sobom lampione i svjetiljke jer lokacija nije dodatno osvijetljena.
• Za ovu lokaciju vjerojatno znate svi, ali ne možemo ju zanemariti. Jarun. Zagrebačko more. Mjesto na kojem se roštilja svakoga vikenda, gdje ćete sigurno susresti nekog poznatog i uživati u rekreaciji, sunčanju, kupanju i roštiljanju s ekipom! Ovdje je također sve već postavljeno i očekuje vas da dođete s namirnicama. S obzirom na to da je broj roštilja ograničen, oni najveći ljubitelji grilla dolaze već u ranu zoru kako bi osigurali svoje mjesto, dok oni drugi naprosto donesu svoj roštilj!
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene